Mourinho Fenerbahçe’nin Kapısından Dönmüş

Mourinho Aziz Yıldırım İstemediği İçin Fenerbahçe’nin Kapısından Dönmüş

Aziz Yıldırım başkanlığı döneminde hep teknik adam seçimlerinde hatalı kararlar verdi. Bu yanlışlardan biri de Mourinho oldu. Aziz Yıldırım ayrıca Alman teknik adam Löw içinde tanınmış olmadığından erken görevine son verdi. Mourinho’yu tanınmış olmadığı için göreve getirmedi. Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe kariyerli hiç bir teknik adamla şampiyonluk yaşamadı kazandığı şampiyonlukları yurt dışında teknik adam olarak tanınmamış ya da kariyeri olmayan isimlerle elde etti. Mourinho tanınmadığı için Fenerbahçe’ye gelmesinde istekli olunmadı. 1999-2000 sezonu devre arasında Jose Mourinho Fenerbahçe için İstanbul’a gelmişti. Aziz Yıldırım yaptığı yanlış tercihle Jose yerine Zeman gibi çok başarısız bir teknik direktörü tercih etmişti.

Mourinho, menejer Bayram Tutumlu ile İstanbul’da bir restoranda kebap yedikten sonra ince belli bardakta çay içerek Fenerbahçe – İstanbulspor maçını izlemişti.

Jose Mourinho şimdi Manchester United’ın başında Fenerbahçe’ye rakip oldu. UEFA Avrupa Ligi A Grubu eşleşmelerini değerlendirerek, İstanbul’da büyük bir maç oynayacağız, Rotterdam’daki gibi. Bu, takımım için iyi, değerlendirmesini yaptı.

Portekizli teknik adam ayrıca UEFA Avrupa ligi A grubunun Şampiyonlar Ligi ayarında olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir