Tarkan Tevetoğlu Kimdir Kaç Yaşında Nereli Hayatı Hakkında Kısaca Bilgi

Tarkan Tevetoğlu Kimdir Kaç Yaşında Nereli Hayatı Hakkında Kısaca Bilgi

Tarkan Tevetoğlu 17 Ekim 1972 tarihinde Almanya’da doğan şarkıcı, şarkı sözü yazarı, besteci, yapımcı ve aranjördür. Aslen Rizelidir. New York City Üniversitesi mezunudur.

Tarkan Tevetoğlu Karamürsel musiki cemiyetinde Türk sanat müziği eğitimi aldı. Türk sanat müziği eğitimi sayesinde uluslararası başarı ve dünya çapında tanınırlık yakaladı.

1997 yılında Herkül filmi için Türkçe şarkı seslendirmesi yaparken National Geographic Channel’ın belgeseli Büyük Göçler’i seslendirdi.

2002 yılında Yeter Anne dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

Diskografi
Yine Sensiz – 1992
Aacayipsin – 1994
Ölürüm Sana – 1997
Karma – 2001
Come Closer – 2006
Metamorfoz – 2007
Adımı Kalbine Yaz – 2010
Ahde Vefa – 2016

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir