Gökhan Keser Kimdir Kaç Yaşında

Gökhan Keser Kimdir

Gökhan Keser, 9 Eylül 1987’de İzmir’de doğdu. Aslen Rizeli olan Keser Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. 9 Eylül Üniversitesinde okudu.

Modelliğe 14 yaşında hobi olarak başladı. Miss & Mr Model 2004 yarışmasında birinci seçilerek Ege Kralı oldu. Best Model Of Turkey 2005’te Turkiye 2.’si seçilerek Manhunt Turkey olarak Türkiye’yi yurt dışında temsil etme hakkı kazandı. 2006 yılında Çin’de gerçekleştirilen 64 ülkenin en iyi modellerinin yarıştığı dünyanın en yakışıklı ve karizmatik erkeğinin seçildiği Manhunt International yarışmasında Dünya 3.’sü ve Manhunt Internationel Mr. Photogenic unvanlarını kazandı.

Ekol Drama Sanat Evi’nde Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimi aldı aynı anda Sevingül Bahadır, Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy Esen gibi isimlerden şan eğitimi almaya başladı.

Televizyonda 104 bölüm süren Selena adlı dizide ilk başrol karakteri canlandırdı.

2008 yılında Zerrin Özer’in Ömür Geçiyor albümünün vokallerinde de bulundu.

2008 yılında Hepsi grubuyla birlikte, Kayıp Çocuklar Cenneti adlı sinema filminde başrolü paylaştı ancak film vizyona giremedi.

Ayrıca reklamlarda oynadı.

Keser; uzun süre sahnede Sıla’ya vokalistlik yaptı. Sıla’nın İnşallah ve Kafa video kliplerinde de oynayan Keser, Sıla’nın Konuşmadığımız Şeyler Var adlı 3. albümünün vokallerinde de bulundu.

Nisan 2011 yılında Sıla ile düet yaptığı; Hadi Ordan adlı teklisi ile müzik kariyerinde önemli bir adım attı.

2012 yılında kendi adını taşıyan albümünün prodüktörlüğünü Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır yaptı. Albümün, çıkış şarkısı ve klibi En Kötü Günümüz Böyle Olsun adlı parçaya çekildi.

En sevilen şarkısı ise Sıla ile düet yaptığı Bazen adlı parçası oldu.

Diskografi
Hadi Ordan (Sıla’yla düet) (2011)
Gökhan Keser (2012)
Hiç Vaktim Yok (2014)
Bul Beni (2015)
Beni Özledin mi (2016)

Oynadığı reklamlar
Nivea Chocolate Avrupa 2007
Nokia X6 2010

Oynadığı diziler
Selena – Burak
Sen Benimsin – Ejder

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir