Türkiye’de Genç Nüfusa Survivor Ä°zlettirerek Ä°nsansızlaÅŸtırma Çabası Var

Türkiye'de Genç Nüfusa Survivor İzlettirerek İnsansızlaştırma Çabası Var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 8.Kocaeli Kitap Fuarı konferansına katılan Gazeteci ve Yazar Banu Avar, Türkiye ve dünyada cereyan eden olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de özellikle genç nüfusu insansızlaÅŸtırma çabası olduÄŸunu, bunu da çocuklarımıza Survivor izlettirerek, Erasmus’a göndererek yaptırıldığını vurguladı. Avar ÅŸunları ifade etti “Dini duyguları yüksek olanlar, Milliyetçiler ve Milli Solcular bir arada olmalı ve herkesi bir ailenin parçası olarak görmemiz gerekir. GeçmiÅŸte yaÅŸanan sorunların çözümleri, ÅŸimdiki zamana uyarlanmalı. O zamanlar da baÅŸkalarından yardım istendiÄŸinde her zaman sorun çözülemeyecek duruma gelmiÅŸtir. Bizim kendi çaremize bakmamız gerek. Bir olmak ve kendi sorunumuza yönelik çözüm üretecek topluluklar oluÅŸturmak çözüme kavuÅŸma yoludur. Milli Mücadele zamanında da böyle olmuÅŸtu. Ben hiçbir partiye oy vermedim. Fakat ailemde farklı partilere oy verenler var. Benim farklı partilere oy verenleri ailemden dışlamam mümkün mü? Bu yüzden Türkiye’de hangi kesimden olursa olsun kendi ailemiz gibi kabul etmemiz gerekir.

Ä°srail ve Amerika tarafından iÅŸinden atılan tek kiÅŸiyim. Bu mevzu ülkemizdeki sivil toplum örgütleri örneÄŸiyle ele alınmalıdır. Sivil toplum kuruluÅŸlarının bir kısmı Avrupa’dan destek almakta. Bu kuruluÅŸlarda birçok iyi niyetli insanlar da görev yapıyor. Fakat sivil toplum örgütlerinin arkasında yatan niyetler iyi irdelenmelidir” tespitlerinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir