Yapışkanlı folyo ile dolap kaplama

Yapışkanlı Kağıtla Dolap Kaplama

Mobilya ve Dolap gibi sıklıkla değiştirilen ev ürünlerini yenilemek için binlerce lira harcamaya gerek yok. Çok ekonomik fiyatlarda satılan yapışkanlı folyo ile bütün mobilyaları değiştirmeden yenilenmiş hale getirebilirsiniz.

Yapışkanlı folyoların piyasada çok sayıda ülkeye ait üretimleri bulunmaktadır. Çin, Kore, Hollanda, Türkiye vb. ülkelere ait üretimleri bulunmakta. Tabi en sıklıkla bulabileceğiniz Çin malı üretimlerdir. Bu tür kağıtlarda yapışkan sorunları ve koku sorunları olmaktadır. Seçeceğiniz folyo ne kadar kaliteli olursa o kadar yapacağınız işlem güzel olur.

Hangi ürün için nasıl bir folyo kullanacağınıza karar verdikten sonra lazım olabilecek diğer parçalarda yanınızda olmalı bunlar maket bıçağı, yapıştırılan yüzeydeki havayı almak için bir plastik spatula ve hava kabarcıklarını delmeniz için bir toplu iğneye ihtiyacınız olacak. Eğer zamanla yapışkanların kopmamasını istiyorsanız slikon tabancasıyla sıcak slikonla folyonun başlangıç ve bitiş kısımlarını yapıştırabilirsiniz. Ancak yapıştırılan slikon kabarcık şeklinde yüzeyde görülebileceği için görünmeyen kısımlarda kullanabilirisiniz. Şayet hiç slikon kullanmak istemiyorsanız zamanla havaya kalkan folyo kağıtlarını yapıştırmak için üstünde çok az çakmakla ateş gezdirip elinizle düzeltirseniz tekrar yapışacaklardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir