Dr. Joseph Mercola Kimdir

Dr. Joseph Mercola Kimdir

Dr. Joseph Mercola Kimdir

Dr. Joseph Mercola, 8 Temmuz 1954 yılında doğan osteopatik doktordur. University of Illinois at Chicago ve Chicago College of Osteopathic Medicine at Midwestern University mezunudur.

Chicago Osteopatik Hastanesi Aile Hekimliği İhtisası, (1982-1985)
Chicago Osteopatik Hastanesi Başhekimi, (1984-1985)
Kurul Sertifikalı Amerikan Koleji Osteopatik Pratisyen Hekimleri, (Temmuz 1985)
Illinois Eyaleti Lisanslı Doktor ve Cerrah eğitimlerini aldı.

Aile hekimliğinde kurul onaylı olan Dr. Mercola, beş yıl boyunca St. Alexius Tıp Merkezi’nde aile hekimliği anabilim dalı başkanı olarak görev yaptı. Hem geleneksel hem de doğal tıpta eğitim aldı.

Tahılsız Diyet  ve Büyük Kuş Gribi Aldatmacası kitaplarının yazarıdır. Kuş gribi kitabında Mercola, hükümetin, büyük işletmelerin ve ana akım medyanın para ve güç elde etmek için kuş gribi tehdidini teşvik etmek için komplo kurduğunu iddia ederek kuş gribi salgını konusundaki tıbbi endişeleri reddetti.

Ayrıca, aspartamın tehlikelerinden cıva toksisitesine kadar çeşitli konularla tıp dergilerinde ve yayınlarında yayınlanan 30’dan fazla bilimsel çalışma ve rapor yazmıştır.

Dr. Mercola, doğal sağlık alanında devrimci değişimlerin önünü açtı. Yenilikçi sağlık bilgileri söz konusu olduğunda her zaman eğrinin önündedir ve izleyicilerine güvenilir sağlık önerileri getirmek için geleneksel tıbbın sınırlarının ötesine geçer.

Dr. Mercola, üçü New York Times’ın En Çok Satanlar listesinde yer alan “Zahmetsiz Şifa”, “Tahılsız Diyet” ve “Büyük Kuş Gribi Aldatmacası” olmak üzere toplam 15 kitap yazdı.

Dr. Mercola sayısız ödül almıştır.

Mercola.com sitesini 1997 yılında doğal sağlık bilgi ve kaynakları için bir portal olarak kurdu. Bütünsel tıpla ilgilenen okuyuculara hitap etmek için kurulan ilk sağlık sitelerinden biridir. Mercola.com şu anda rutin olarak internetteki en iyi 10 doğal sağlık web sitesi arasında yer alıyor, bir milyondan fazla bülten abonesine sahip ve ayda 10 milyondan fazla sayfa görüntüleme topluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir