Apple Music Ücreti itunes.com/bill Ücretlerine Dikkat

Apple Music Ücreti itunes.com/bill Ücretlerine Dikkat

Apple Music Ücreti itunes.com/bill Ücretlerine Dikkat

Kart ekstresinde apple.com/bill, itunes.com/bill veya apple ile alakalı bir harcama görürseniz banka, kredi kartı, banka kartı veya mobil fatura ekstresinde gördüğünüz harcamaları inceleyerek satın alma işlemine ait olup olmadığını kontrol edin.

Bir aile üyesinin satın alma işlemi yapıp yapmadığını kontrol edin.

Aygıtınızı kullanan çocuklar varsa parola tercihlerinizi ayarlayarak her satın alma işleminde parola girilmesini zorunlu kılabilirsiniz. Ayrıca, satın alma işlemlerini önlemek için Ekran Süresi’ni de kullanabilirsiniz. Ayrıca, çocukların kendi aygıtlarından neler satın alabileceğini yönetmek için Aile Paylaşımı’nı ayarlayabilirsiniz.

Apple Kimliğinizin parolasını bilen herkes hesabınızdan harcama yapabilir. Yetkisiz harcamalarla karşılaşıyorsanız Apple Kimliğinizin parolasını değiştirin.

Başka bir Apple Kimliği kullanarak bir şey satın alıp almadığınızı kontrol edin

reportaproblem.apple.com sayfasına gidip Apple Kimliğinizle giriş yapın. Giriş yaptığınız Apple Kimliğinizle yapılan son satın alma işlemlerinizin listesi görüntülenir.

Başka bir aygıtta başka bir Apple Kimliği kullandıysanız söz konusu Apple Kimliğiyle yaptığınız satın alma işlemlerinin listesini görmek için diğer aygıtı kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir