Apple MacBook Air Dizüstü Bilgisayarı Güncelledi

Apple MacBook Air Dizüstü Bilgisayarı Güncelledi
MacBook Air güçlü işlemciler, hızlı flaş depolama, 802.11 ac Wi-Fi, 12 saate kadar pil ömrü ve Apple iLife ve iWork uygulamaları içeriyor.

Enerji verimli dördüncü nesil Intel Core i5 ve Core i7 işlemciler OS X Mavericks ile birlikte çalışarak, 13 inç MacBook Air’de 12 saate kadar, 11 inç MacBook Air’de ise 9 saate kadar pil ömrü sağlıyor. iTunes filmleri oynatma süresi 13 inç dizüstü bilgisayarında 12 saate kadar, 11 inç dizüstü bilgisayarda ise 9 saate kadar arttırıldı.

iLife ve iWork her yeni Mac’le birlikte ücretsiz olarak gelir. iLife; iMovie ile favori videolarınızı düzenlemenizi, GarageBand ile yeni müzikler oluşturmanızı veya piyano ya da gitar öğrenmenizi, iPhoto ile en iyi çekimlerinizi düzenlemenizi ve paylaşmanızı sağlar. iWork üretkenlik uygulamaları Pages, Numbers ve Keynote muhteşem belgeler, hesap tabloları ve sunumlar oluşturmayı, düzenlemeyi ve paylaşmayı kolaylaştırır. iCloud için iWork beta ile iPhone veya iPad’de bir belge oluşturabilir, bu belgeyi Mac’inizde düzenleyebilir ve PC kullanan arkadaşlarınızla bile işbirliği yapabilirsiniz.

Her Mac dünyanın en gelişmiş işletim sistemi olan OS X ile gelir. OS X her Mac’te yerleşik olarak bulunan güçlü teknolojilerden sonuna kadar yararlanırken bile kolay kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. En son sürümü olan OS X Mavericks özel olarak dizüstü bilgisayarlarının performansını arttırmak ve pil ömrünü uzatmak için tasarlanmış çekirdek teknolojiler gibi 200’ün üzerinde yeni özellik içermektedir. Mavericks’te yeni bir özellik olarak, iBooks kitaplığınıza, iBooks Store’daki iki milyondan fazla kitaba anında erişmenizi sağlayan ve tüm Apple aygıtlarınızda sorunsuz çalışan iBooks da bulunmaktadır. Yeni Harita uygulaması Mac’inizde yol bilgileri bulmanızı ve bu bilgileri doğrudan iPhone ve iPad’inize göndermenizi, iCloud ise Mail, Kişiler ve Takvim gibi uygulamalarda yaptığınız her şeyin diğer aygıtlarınıza da aktarılmasını sağlar.

Apple Yetkili Satıcılarında satışa çıktı. 11 inç MacBook Air 2.7 GHz’e kadar Turbo Boost hızlarına sahip bir 1.4 GHz işlemciyle ve 4 GB bellekle gelir ve 128 GB flash depolama kapasitesine sahip modeli 2.499 TL, 256 GB flash depolama kapasitesine sahip modeli ise 2.999 TL fiyatlarla satılmaktadır. 13 inç MacBook Air 2.7 GHz’e kadar Turbo Boost hızlarına sahip bir 1.4 GHz işlemciyle ve 4 GB bellekle gelir ve 128 GB flash depolama kapasitesine sahip modeli 2.799 TL, 256 GB flash depolama kapasitesine sahip modeli ise 3.299 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir