Yüz Maskesi Uygulama Süreci

Yüz Maskesi Uygulama Süreci

Rahatlamak, zihninizi boşlatmak için parlak ışıklar yerine aromatik mumlar ve klasik müzik eşliğinde bir banyo hazırlayabilirsiniz.

Cildi temizlemek kirden arındırır, sütlü bir yüz temizleyici ile cilt temizlenir, daha sonra temizleyiciyi yüzünüze, boynunuza uygular yukarı doğru oval hareketler ile bu uygulamayı tamamlayabilirsiniz. İyi bir masajdan sonra ılık su ile yıkayıp kurulayabilirsiniz.

Yumuşak bir şekilde yüz ovalanır, burnunuz ve alın kısmında meyve içerikli maddeler kullanabilir, daha yağlı ciltler için bu bölgelerde daha yoğun çalışabilir, ve en son aşama olarak ovalama materyalini ılık su ile temizleyebilirsiniz.

Buhar zamanı: Bu aşama kan dolaşımını hızlandırdığı ve gözenekleri açtığı için önemlidir. Lavanta, gül, nane özleri seçerek sıcak su dolu bir kaseye bunları ekleyebilirsiniz. Başınızı kase üzerine eğerek ve buharın dağılmasını önlemek adına bir örtü ile kapatarak buhar banyosu yapabilir, 10-15 dakika süre ile bu işlemi uygulayabilirsiniz.

Gözenekler açık olduğu için cildiniz nemlendirilmek için idealdir. Bu aşamada bir tonik ile cildinizi canlandırın.

Cilt bakımını geliştirmek için cilt tipinize uygun bir maske seçin ve uygulayın.

Cilt türünüze göre bir nemlendirici seçin. Göz çevresi hariç bu nemlendiriciyi yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Göz çevresine göz kremi uygulayabilirsiniz. Bu son adımdır ve bu aşamaları haftada bir kez tekrarlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir