Yapay Et İnsanlarda Turbo Kansere Neden Oluyor

Yapay Et İnsanlarda Turbo Kansere Neden Oluyor

Yapay Et İnsanlarda Turbo Kansere Neden Oluyor

Yapay olarak üretilen sentetik etlerin kansere neden olduğu belirtildi. Genetiği bozulmuş yani GDO’lu bitkileri kimyasal işlemlerden geçirme yoluyla üretilen yapay etler ile insan hücrelerinden üretilen etler turbo kansere neden oluyor.

Yapay et üretiminin arkasında; inekleri gaz çıkardığı için küresel ısınmaya neden oluyor diye suçlayan Bill Gates yer alıyor. Yapılan bir araştırmada Gates’in laboratuvarda yetiştirilen etini tüketen insanlarda kansere neden olduğu belirtildi. Ayrıca Gates’in islam dünyasından transfer ettiği isimlere Yapay etin Helal olduğu yönünde açıklamalar yaptıracağı iddia ediliyor.

Normal et hücreleri sonsuza kadar bölünmeye devam etmez. Ürünü yapmak için kullanılan malzemeler, ölümsüzleştirilmiş hücre sistemi, tıpkı kanser hücreleri gibi çoğaltılıyor. Yani aslında bunlar teknik olarak kanser hücreleri.

Endüstri bu tür ürünleri yemenin riskli olmadığına inanıyor ama görünüşe göre ürünler güvenli olsa bile, insanlar güzel bir tümör yediğini düşündükleri için nefret edebileceklerini görmek zor değil.

Turbo kanser, birkaç gün sonra ortaya çıkacak kadar hızlı ilerleyen kanser hücreleri, özellikle T-hücreli lenfoma için kullanılan terimdir.

Diyanet Yapay etlerin helal olmadığını açıklamıştı. Yapay etler Allah’tan başkası adına kesilen et sınıfında yer alıyor.

Not: 2006 yılında islamda haram olan domuz ve yaban domuzu eti Türkiye’de kasaplık hayvan kategorisine yani kırmızı et statüsüne alınmıştı.

Bazı ayetler:
En’âm Suresi 119-121. Ayetler:
Size ne oluyor da Allah’ın adı anılarak kesilenlerden yemiyorsunuz? Halbuki O size, mecbur kalmanızın dışında haram olan şeyleri genişce açıklamıştır. Doğrusu birçokları bilmeden keyiflerine uyarak insanları doğru yoldan saptırıyorlar. Muhakkak ki, Rabbin, sınırı aşanları çok iyi bilir. Üzerlerine Allah’ın ismi anılmamış olanlardan yemeyin, çünkü onu yemek yoldan çıkmaktır. Şeytanlar, dostlarına, sizinle mücadele etmeleri için telkinde bulunurlar. Eğer onlara uyarsanız, muhakkak ki, Allah’a ortak koşanlardan olursunuz.

Nahl Suresi 66-72 Ayetler:
Gerçekten süt veren hayvanlarda da size bir ibret vardır. Size işkembelerindeki yem artıklarıyla kandan meydana gelen, içenlere içimi kolay halis bir süt içirmekteyiz. Allah, size kendi cinsinizden eşler, o eşlerinizden de oğullar ve torunlar yarattı. Sizi helal ve güzel gıdalarla rızıklandırdı. Onlar, hâlâ batıla mı inanıyorlar? ve Allah’ın nimetini inkâr mı ediyorlar?

Abese Suresi 24. Ayet:
Bir de o insan yiyeceğine baksın.

Kaynaklar:
thepeoplesvoice.tv/study-bill-gates-lab-grown-meat-causes-cancer-in-humans/
prepareforchange.net/2023/03/07/study-bill-gates-lab-grown-meat-causes-cancer-in-humans/
childrenshealthdefense.org/defender/impossible-burger-gmos-soy-leghemoglobin/
coercioncode.com/2023/02/25/study-reveals-bill-gates-fake-meat-causes-turbo-cancers-in-humans/
naturalnews.com/2023-02-26-bill-gates-bankrolls-cancer-causing-fake-meat.html#
globalism.news/2022-08-19-bill-gates-quietly-pushing-globalist-fake-meat.html

Sahte yumurta nasıl anlaşılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir