Violetta Kimdir

Violetta Kimdir

Martina Stoessel bilinen adıyla Violetta 21 Mart 1997 yılında Buenos Aires’te doÄŸan, Arjantinli danscı, oyuncu ve ÅŸarkıcıdır. Kariyerine ÅŸarkıcılık piyano ve dans eÄŸitimi alarak baÅŸlamıştır. Martina Stoessel’in ana dili Ä°spanyolca’dır, Ä°spanyolca dışında Ä°ngilizce ve Ä°talyancayı da akıcı bir ÅŸekilde konuÅŸabilmektedir. 3 yıl boyunca oyunculuk ÅŸarkıcılık ve dans eÄŸitimi aldığı bir sanat okulunda eÄŸitim görmüştür. Kamera karşısına ilk kez 10 yaşındayken geçen Martina Stoessel, ülkesinde yayınlanan çocuklara yönelik bir komedi televizyon dizisinde oynamıştır. Martina Stoessel’in ünlü olmasını ve dünya genelinde hayran kitlesi elde etmesini saÄŸlayan yapım ise 2012 yılında baÅŸlamış olan ve günümüzde de devam eden Violetta ismindeki müzikal ve romantik komedi türündeki Disney Channel dizisidir. Martina Stoessel 2012 yılında Alice’s Birthday ismindeki animasyon filminde Alice karakterini 2013 senesinde ise Monsters University adındaki animasyon filminde ise Carrie Williams karakterini seslendirmiÅŸtir. Mercedes lambre ile küçüklüğünden beri yakın arkadaÅŸlığı bulunan Martina Stoessel pembe, kırmızı mor gibi renkleri seviyor ayrıca ÅŸarkı söylemeyi ve dans etmeyi oyunculuktan daha çok seviyor. En bilinen ÅŸarkıları En Mi Mundo ve Hoy Somos Mas’tir. Disney Channel’ın Violetta dizisindeki Violetta rolü ile ünlüdür. Libre Soy ÅŸarkısını seslendirmektedir.

2014 En İyi Canlı Performans, En İyi Şarkı, En İyi Video Klip, En İyi Kadın Sanatçı ve Yılın En İyi Gösteri Sanatçısı Dallarında Dünya Müzik Ödülleri adayı oldu.

Türkiye’deki hayranlarımızla ve dostlarımızla tanışmayı çok isterim belki burada da bir konser verebiliriz diyen Martina Stoessel ekipteki herkesin şarkıcı ve dansçı olduğunu belirtti. Türkiyeye geldiğinde biraz türkçe öğrenmeyi düşünüyor.

“Violetta Kimdir” hakkında 5 yorum var

  1. Bildiğim 2 Şubat 2015'te dediler ama bu Youtube tarafınfan yalanmış.3. sezonunu beklememmiz gerekiyor.

  2. Martina'nın Türkiye'de 10 bin hayranı var.Sene 2012'den 2015'e kadar 1 kere olsun gelmedi.Zaten Disney Channel Türkiye'de sırf laf olsun diye konulan bir diziydi.Ancak çocuklar ve gençler bu diziyi çok sevince 2. ve 3. sezonunu aldılar.Ancak 3. sezonu 2 Şubat 2015'te çıkacak dediler olmadı.Hayranları halen bekliyor.Disney Channel Türkiye 4. sezonunu almayacak çünkü yok.Ayrıca Violetta'nın eşyaları nerede ise Türkiye'de yok.Ben bile İspanyolca bilmeme rağmen bütün şarkılarını ezberledim.Gerçek adlarını biliyorum.Onların danslarını yapıyorum.Konsere gelmedikleri için artık onların konserine ancak rüyamda gidebiliyorum.Arkadaşlarımın birkaçıyla Violetta'dan çok bahsettiğim için bozuştuk.Her dakika onların şarkılarıyla,danslarıyla iç içeyim.Türk şarkıcıların şarkılarına hayatta dayanamıyorum.

  3. Violetta hangi gün saat maçta hangi kanalda?????????

  4. violetta senin bir hayranınım.buraya ekibinle gelmenizi çok isterim ve istersen sana türkçeyi ben öğretirim gelirsen şarkılarında benide çağrırmısın ben seni çok seviyorum violetta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir