UFO’ları Telsizle İnsanlar mı Kontrol Ediyor

UFO'ları Telsizle İnsanlar mı Kontrol Ediyor

Bir yanda sürekli çok üstün bir teknolojiye sahip oldukları iddia edilen ufolar, diğer yanda bu üstün teknolojiyi çok rahat bir şekilde vurduğunu iddia eden Hollywood sinemalarıyla ünlü Amerika. Bu gelişmelerden sonra AFP tarafından 18 Mart 1950’de servis edilen Meksika’daki ufo haberi gündeme geldi.

18 Mart 1950 tarihinde ufo ile ilgili Türkiye’deki pek çok gazetede çıkan haber şöyle;

Meksika’da 17 Mart 1950 tarihinde Meksika sivil havacılık idaresine ait 4 pilot, başkent civarında akşam hava kararırken bir uçan daireyi ilk kez takip edip yaklaşmayı başarmıştır ve bu uçan dairelerin telsizle kontrol edilen yatay ve düşey hareket edebilen çok hızlı uçaklar olduğunu belirtmiştir.

Pilotlar son zamanlarda Meksika göklerinde görülen ufoların fotoğraflarını çekmek için makinelerini hazırda bekletiyordu.

Pilotlar 10 bin metre kadar yükseklikteki uçan daireye en yakın mesafeye kadar yaklaştıklarını ve 6 bin 600 metre yüksekliğe çıktıklarını belirtmiştir. Pilotlar, uçan dairenin çapının yaklaşık 30 metre olduğunu ve keşif madenden yapılmış olduğunu, arkasında kıvılcımlar ve alevler çıkaran bir egzos borusu bulunduğunu belirtmiştir.

UFO, pilotların kullandığı uçağın civarında müşterek merkezli daireler çizdikten sonra birdenbire aşırı hızla alevler ve kıvılcımlar saçarak düşey istikamette yükselerek bulutlar arasından gözden kaybolmuştur.

Hava gözlemlerine alışmış ve ciddiyetlerinden şüphe edilmeyen pilotlar bu yüksek hız artışına insan bünyesinin tahammül edemeyeceği için bir pilot tarafından kullanılmasının çok az bir ihtimal olduğu yönünde hemfikirdir.

Pilotlar bu uçan dairelerinin yer yüzünün bir noktasından havacılık üsleri ve bilhassa Meksika havacılığının elindeki metod ve vasıtalardan mükemmel surette haberdar insanlar tarafından kontrol edildiğinden hemen hemen emindir.

Çok sayıda yabancı askeri diplomat bu dört pilotun hazırladığı raporun gönderilmesini istemiştir.

Ülkenin her köşesinden Meksika göklerinde ufoların görüldüğü haber verilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir