Tyler Hoechlin Kimdir

Tyler Hoechlin Kimdir

Tyler Lee Hoechlin, 11 Eylül 1987 yılında Corona, California’da doğan Amerikalı beyzbolcu ve Aktördür. Profesyonel beyzbol oyuncusudur. Beyzbola 7 yaşında başlayan Hoechlin Arizona Üniversitesi ve Northwoods Ligi takımı Battle Creek Bombers vve UC Irvine Anteaters takımlarında oynadı.

Tyler 9 yaşındayken dizilerde oynamaya başladı. 2002 yılı Road to Perdition filmindeki Michael Sullivan Jr rolünü oynamak için 2000 aday arasından seçildi. 2003 yılında 7. Heaven dizisinde Martin Brewer karakterini canlandırmaya başladı. Dizideki rolü sayesinde, 2004 ve 2005 yıllarında Teen Choice Ödülleri’ne aday gösterildi.

2007’de CSI: Miami dizisinin altıncı sezonunda bir bölüm oynadıktan sonra Alacakaranlık Efsanesi’nde Emmett Cullen rolünü oynamak için seçilen Tyler bu rolü oynamayı reddetti. 2008 yılında Amanda Seyfried, Hilarie Burton ve Elisabeth Harnois ile birlikte bir TV filmi olan Solstice’de Nick rolünü oynadı. 2009 yılında Castle ve My Boys dizilerinde oynadı.

6 Haziran 2011 tarihinden bu yana Teen Wolf dizisinde Derek Hale rolünü oynamaktadır.

Filmografi
Sinema
1999 Family Tree
2001 Train Quest
2007 Grizzly Rage
2008 Solstice
2011 Open Gate, Hall Pass
2012 Melvin Smarty
2014 Undrafted

Televizyon
2003–2007 7th Heaven
2007 CSI: Miami
2009 Lincoln Heights
2009 My Boys, Castle
2011–günümüz Teen Wolf
Çekiliyor The Sticks

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir