Türk Yunan Ticaret Turizm ve Kültür Festivali Yapılacak

Türk ve Yunan Ticaret Fuarı Midilli Adasında bulunan İHO A.Ş tarafından 15-17 Nisan tarihleri arasında İzmir Karşıyaka sahil yolundaki Bostanlı Pazar Yeri Tesisinde organize edilecek.

Festival alanına kurulacak 120 metrekarelik sahnede tüm fuar etkinlikleri boyunca Türkiye ve Yunanistan’dan gelen katılımcıların ilgilerini tutmaya çalışacak. Fuara geniş çapta bir katılım olması bekleniyor. Çeşitli ürün ve hizmetlerin teşhiriyle bölge ekonomisine katkı amaçlanıyor.

Organizasyonu düzenleyen şirket yetkilisi Nikos Diamantis etkinlikle ilgili şunları söyledi, “Karşıyaka Belediyesi’nin bu alandaki destekleriyle her iki ülkeden çeşitli kültürel etkinlikler yapılacak. Fuarın amacı, Yunanistan’daki ekonomik krizin aşılabilmesi amacıyla, çeşitli ürün ve hizmet üreten Yunan şirketlerinin dışa açılabilmelerini sağlayabilmek, ayrıca bu şirketlerin hammaddelerinin temininde yeni alternatif kaynaklar temin edebilmektir. Fuarımıza, Türkiye’nin her yanından ve her alanda hizmet üreten sanayici, ihracatçı, tüccar, kooperatif, turizm tesisi sahipleri, turizm acenteleri ve ticaret odaları katılabilir. Fuarımız, Yunanistan’ın çeşitli bakanlıklarının ve Türk-Yunan Ticaret Odaları’nın himaye ve desteği ile gerçekleşmektedir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir