Trump: CNN Sahte Haber Kaynağı Olarak Amerika’yı Dünyada Çok Kötü Temsil Ediyor

Trump: CNN Sahte Haber Kaynağı Olarak Amerika'yı Dünyada Çok Kötü Temsil Ediyor

Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Fox News, Amerika’da CNN’den çok daha önemli ama Amerika dışında CNN International halen önemli bir (sahte) haber kaynağı ve ulusumuzu dünyada çok kötü temsil ediyor. Dış dünya onlardan gerçeÄŸi göremiyor” ifadelerini kullandı.

CNN televizyonu Trump’a verdiÄŸi cevapta; “Amerika’yı dünyaya karşı temsil etmek CNN’in görevi deÄŸil sizin göreviniz. Bizim iÅŸimiz haber yapmak” açıklamasında bulundu.

Donald Trump, Amerika’da baÅŸkan seçildikten sonra yaptığı ilk basın toplantısında CNN çalışanından soru almamış ve CNN çalışanına “kuruluÅŸunuz berbat, sahte haber sizsiniz” demiÅŸti.

Amerikan BaÅŸkanı Donald Trump, yine daha önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda CNN, ABC ve NBC televizyonlarının da aralarında bulunduÄŸu Amerika’nın ana akım medyasının sahte haberler ürettiÄŸini belirterek ÅŸunları ifade etmiÅŸti; “Her negatif anket sahte haberdir, tıpkı CNN, ABC ve NBC’nin seçim anketleri gibi. Kendi kararlarımı toplanan verilere dayanarak kendim alırım ve herkes bunu biliyor. Bazı sahte haber kuruluÅŸları, medya beni marjinalleÅŸtirmek için yalan söylüyor” demiÅŸti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir