Rus Halkı Artık Daha SaÄŸlıklı Kalacak Zararlı Yiyecek ve İçecek Ãœreticileri Rusya’dan Çekildi

Rus Halkı Artık Daha Sağlıklı Kalacak Zararlı Yiyecek ve İçecek Üreticileri Rusya'dan Çekildi

Rus Halkı Artık Daha SaÄŸlıklı Kalacak Zararlı Yiyecek ve İçecek Ãœreticileri Rusya’dan Çekildi

Çok sayıda uzman Amerika’nın ve diÄŸer ülkelerin kimyasal katkı maddeleriyle dolu zararlı içecek ve yiyecek üreticisi ÅŸirketlerinin Rusya’dan çekilmesinin Rus halkının bundan sonra daha saÄŸlıklı kalmasına yarayacağını ifade ediyor. Ayrıca bu ÅŸirketlerin ürünlerinin dünyada en çok plastik atıklara sebep olduÄŸu biliniyor.

Göğüs hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, “Dev gıda ÅŸirketlerinin Rusya’dan çekilmesi, USA’ nın Rus halkının saÄŸlığına verdiÄŸi ehemmiyeti göstermesi bakımından çok deÄŸerlidir” ifadelerini kullandı.

Rusya’da iÅŸsizliÄŸin artması ekonomisinin bozulması için çok sayıda batılı ülkenin firmaları Rusya’dan çekilme kararı alırken, diÄŸer taraftan bu zararlı yiyecek ve içeceklere ulaÅŸamayacak olan Rus halkı saÄŸlığını korumuÅŸ olacak. Özellikle obezite, kalp damar hastalıkları ve ÅŸeker hastalıkları bu tür zararlı yiyecek ve içeceklerin tüketilmesiyle aşırı artış göstermiÅŸ durumda.

Bu tür ÅŸirketler Rusya’nın iÅŸgalini bahane etse de bu kararların tamamen siyasi olduÄŸu biliniyor. Aynı ÅŸirketler Irak, Suriye, Afganistan, Bosna Hersek, Filistin gibi ülkelerde hayatını kaybeden milyonlarca masum insan için hiçbir eylem yapmamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir