Remzi Evren Öldümü Neden Ne Zaman Öldü

Remzi Evren Öldümü Neden Ne Zaman Öldü

1959 yılında, Bolu’da doğan Remzi Evren 56 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçı saat 13.00 civarında uykuda kalp krizi geçirdiği belirtildi.

Remzi Evren, Gazi Üniversitesi İİBF., Mimar Sinan Üniversitesi GSF. Resim Ana Sanat Dalı Bölümlerinden mezun oldu ve Prof. Özdemir Atlan atölyesinde 4 yıl eğitim gördü. Bir çok dizi ve filmde rol alan Remzi Evren aynı zamanda Sanat Yönetmenliği yaptı.

Oyunculuk Kariyeri: Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Dedektif Memoli, Yer Gök Aşk, Makber, Av Mevsimi, Kızım Nerede, Kapadokya Düşleri, Asi, İhtiras, Türk Usulü, Büyük Buluşma, Kurtlar Vadisi Pusu, Pars Narkoterör, Affedilmeyen, Son Tercih, İstiklal: Akbaş Baskını, Hatırla Sevgili, Binbir Gece, Artık Umut da Yok / Eşref, Ümit Milli, Korkusuzlar, Tövbe, Yanılgılar, Lokman Hekim, Elvan, Anne ya da Leyla, Medine, Anadolu Efsaneleri, Beşinci Boyut, Kalp Gözü, Evlat, Koçum Benim, O Şimdi Asker, Avcı, Bana Şans Dile, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Martılar ve İstanbul, Kurt Kapanı, Günaydın İstanbul Kardeş, Çarli, Sıcak Saatler, İstanbul Kanatlarımın Altında, Tatlı Kaçıklar

Sanat Yönetmeni: 2001 Bana Şans Dile, 1998 Aşkın Kalbime Bir Ada Olamaz mıydı? (Kısa Film)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir