Paula DeAnda Kimdir

Paula DeAnda Kimdir

Paula Dacia DeAnda 3 Kasım 1989 yılında Teksas’da doğan Amerikalı şarkı sözü yazarı oyuncu ve pop, R&B, dans türlerini seslendiren şarkıcıdır. Öğretmeninin tavsiyesiyle 6 yaşında piyano dersleri almaya başladı. Yerel futbol takımının marşını seslendirdi. Mary Carroll Lisesini bitirdi.

2006 yılında kendi adını taşıyan ilk stüdyo albümünden Doing Too Much adlı ilk teklisini yayınladı. Daha sonra Paula DeAnda adlı albümünü piyasaya sürdü.

Albümünde Natalie, Baby Bash, Sean Garrett ve Ne-Yo gibi konuk sanatçılar yeraldı. Daha sonra albümün ikinci teklisi Walk Away (Remember Me) yayınlandı. Bu şarkının iki farklı versiyonu yayımlandı. Ne-Yo ve Christina Milian tarafından yazılan ve yapımcılığını Stargate üstlendiği şarkı; altın plak ödülünü kazandı.

2006 yılının sonlarına doğru albümdeki Doing Too Much, Walk Away (Remember Me), When It Was Me ve Good Girl adlı parçaların akustik versiyonlarının hazırlandığı bir albüm iTunes Store aracılığıyla piyasaya sürüldü.

2007 yılı başında When It Was Me parçası üçüncü teklisi olarak ve Temmuz 2007’de Bow Wow vokallerinin de bulunduğu Danja yapımı Easy parçası oldu.

Tekliler
2006 Doing Too Much, Walk Away (Remember Me)
2007 When It Was Me, Easy
2009 Roll the Credits
2011 Besos
2012 Your Place
2013 Shut Up and Love Me
2014 The Way

Albümler
2006 Paula DeAnda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir