Panik Atak Nasıl Tamamen Geçer Kendiliğinden Geçer mi

Panik Atak Nasıl Tamamen Geçer Kendiliğinden Geçer mi

Panik Atak Nasıl Tamamen Geçer Kendiliğinden Geçer mi

Stresten arınmak gerekir: Yaşadığımız dünyada stresten kaçmak mümkün olmasa da stresi en az seviyede tutmak elimizde. Her şey kafada büyütülmemeye çalışılmalı. Olmuş olayları düşünüp üzülmek yerine bunların geçmişte kaldığını düşünün. Stresten tek başınıza kurtulamıyorsanız bir psikiyatristten yardım almayı planlayın.

Nefes kontrol yöntemleri öğrenilmeli: Panik atak başladığı zaman öleceğinizi düşünmekten vazgeçin. Krizin geçeceğine kendinizi inandırın. Ataklar başlayınca, burundan ağır ağır nefes alıp, nefesi ağır ağır ağızdan geri verin.

Bu arada sakın duygularınızla savaşmaya kalkışmayın, bunların aklınızdan çıkması için zaman tanıyın.

Panik ataklar kişilerin kararlığı ve uzman yardımıyla tamamen sona erdirilebilir. Bir psikiyatrist ile konuşmak rahatlatacaktır.

Negatif Enerjilerden Arının: Dinimizde uygun görülmeyen işlere bulaşmayın. Parapsikolojide Büyü, Negatif enerjiler yoluyla insanda Panik Atağı olduğu iddia edilir. İnsan vücudunu etkileyen negatif enerjilerden arınmak için meditasyonlar yapılması tavsiye edilir.

Diğer geçici alternatifler olarak bir doğa yürüyüşüne çıkıp ağaçların gövdesine dokunarak ya da çıplak ayakla toprağa basarak vücuttaki negatif enerjiyi toprağa aktarmaktır. Ayrıca insan vücudunun yaklaşık yüzde yetmişini oluşturan suyun mucizevi bir arındırma gücü vardır. Denize gitmek deniz kenarlarında bulunmakta diğer geçici çözümler olarak belirtilir. Özellikle tuzlu su insanı negatif enerjilerden temizler, rahatlatır, yükleri hafifletir. Lavanta koklamak, lavanta yağı kullanmak rahatlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir