Kucak Masaları Afrikalı Öğrencileri Sevindirdi

Kucak Masaları Afrikalı Öğrencileri Sevindirdi
Tutudesk kampanyası, Desmond Tutu’nun adını alan taşınabilir kucak masaları Tutudesk’lerle, sabit sınıf imkânı çok az olan veya hiç olmayan okullardaki öğrencilere daimi bir çalışma yüzeyi sağlanıyor. 2015 yılsonu itibarıyla 20 milyon Afrikalı çocuğa okul sırası sağlayacak.

Amway Güney Afrika Genel Müdürü, proje ile ilgili, Amway için konu bir günden daha fazla bir süre bir fark yaratmaktır. Öğrencileri erken yaşta okul dönemlerinde destekleyerek uzun vadeli bir etki oluşturacağımıza ve gelecekte toplumlarda fark yaratacağımıza inanıyoruz. Ülkemizin ve kıtanın geleceği bu çocukların aldığı eğitim seviyesine bağlıdır. Çünkü onlar bir gün bu büyük ülkenin liderleri olacaktır. Okul sırası gibi küçük bir şeyin bir çocuğun öğrenim ve gelişiminde ne kadar büyük bir fark yarattığını görmek insanı şaşırtıyor. Sıraların taşınabilir olması nedeniyle evlere de götürülebilmesi kullanımını daha da elverişli hale getiriyor.

Amway’in 2014 hedefi, bölgesel başlayarak bütün ülkeye yayılacak 7500 Tutudesk teslim etmektir.

İhtiyacı olan çocukların yaşamlarında bir fark yaratmayı amaçlayan AmwayTM One by One Kampanyası kapsamında 2003 – 2013 yılları arasında 11 milyon çocuğa yardım edildi. Çocuklara yönelik projeler için 225 milyon Dolar fon toplandı ve 3,1 milyon saat gönüllü çalışma gerçekleştirildi.

Tutudesk Kucak Masası, üzerinde öğrencilere faydalı olabilecek çeşitli eğitim bilgileri olan ve hem okulda hem evde kullanabilecekleri taşınabilir bir sıradır.

Amway Hakkında
Amway, bireylere ürün satarak ve aynı şeyi yapacak başkalarını işe alarak gelir elde etme imkânı sunan dünyanın en büyük doğrudan satış şirketlerinden biridir. Amway’in ana şirketi Alticor Inc. 2013’te dünya çapında 11,8 milyar $ satış yaptığını rapor etti. 1959’da kurulan ve Ada, Michigan (ABD) merkezli Amway bütün dünyada 100’den fazla ülke ve bölgede tüketim ürünleri ve iş fırsatları sunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir