Kısaca Kızın ve Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri

Kısaca Kızın ve Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri

Kızlar hoşlandıkları erkekleri görünce genellikle saçlarını okşayarak geriye doğru atma hareketini bilinç dışı yaparlar. Kızların saçlarını düzetlmesi arkaya atması ilgi istediğinin işaretidir. Bir ya da iki elini birden kalçasına tutar. Kızların başlarını yana doğru eğik bir şekilde durup bakmaları ise duygusal bir ortamda olduklarını gösterir. İlgilendiği erkeğe ise bileklerinin iç tenini gösterir.

İlgilendiği erkekle konuşurken erkeğe avuçlarını gösterir. Bu hareketi özellike sigara içerken çok yapar. Ayrıca kızlar ilgilendiği erkek fark edene kadar ona kaçamak yan bakışla bakar ve erkekle göz göze geldiği anda bakışlarını kaçırır. Dudaklarını ıslatır yada ıslak gösteren kozmetik ürünler kullanır.

Erkeklerse genellikle ellerini cebine sokar, taktıkları kravatı kendi kendine çekiştirir, kravatı yoksa yakasını düzeltip omzunda olmayan tozları siler, ceket kollarıyla ve kalemleriyle sıklıkla oynar.

Kızlar bulunduğu çevreyi kısa süreli bakışlarla, erkeklerse uzun süreli bakışlarla çevreyi algılarlar.

Erkekler yalan söylediğinde gözlerini aşağıya doğru kaçırır, ellerini gözlerine götürür. Kızlar ise yukarıya doğru bakar ve elleri burunlarına gider.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir