Google ve PWC İş Birliği Yaptı

Google ve PWC İş Birliği Yaptı

Dünya’daki ÅŸirketlere hizmetler sunmak için PWC ve Google ÅŸirketlerin teknolojik yenilikleri yakalayabilmesine destek saÄŸlayacak.

İşbirliği kapsamında, Google, hizmet verdiği şirketlere inovasyon, teknoloji platformu ve geniş internet erişimi sağlarken, PwC ise derin sektör deneyimini bu alana taşıyarak, şirketlere strateji ve uygulama alanında, çeşitli iş hizmetleri ve müşteri verileri ile destek sunacak. Bu sayede şirketler daha etkin bir şekilde işbirliği yaparak, teknolojiyi ve bilgiyi daha iyi bir şekilde kullanarak karmaşık faktörlere daha hızlı adapte olacak.

Orta ölçekli ve büyük ÅŸirketler, iÅŸlerinin tanıtımı, kurulması ve dönüşümü konusunda Google’a baÅŸvuruyor. Ä°ÅŸ birliÄŸinin asıl amacı müşterilerin bulut’a geçiÅŸini kolaylaÅŸtırmak. Google’ın bulut destekli iÅŸbirliÄŸi ve verimlilik araçları serisi Google Apps ve PWC’nin iÅŸ yapma anlayışı ÅŸirketlere anlatılacak.

Åžirketler bilgi teknolojilerini en iyi ÅŸekilde kullanıp rekabet gücü artarak daha etkin donanımlara sahip olacak bunun için PWC’nin analitik zekası ve Google Bulut Platformundan yararlanılacak böylelikle ÅŸirketler yeni servisler kullanarak tüketicileriyle iletiÅŸim içinde olacak ve geliÅŸmiÅŸ müşteri deneyimi saÄŸlayacak.

PwC ve Google, karar alma sürecinde doğru araç ve bilgileri kullanarak, iş alanlarında çığır açmak isteyen şirketleri hem piyasaya yeni giren şirketlerle rekabet etme ve yıkıcı piyasa koşullarına adapte olma, hem de yeniliğe öncülük etme konusunda da yönlendirecek.

PwC, Google for Work ürünlerini kendi faaliyetlerinde kullanarak Amerika’da 40 bin ve Avustralya’da 5 bin kiÅŸinin Google Apps’e geçiÅŸi ile iÅŸ yapma ÅŸekillerini dönüştürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir