Fransa’nın Taraflı Medyası Macron’a Çalışıyor

Fransa'nın Taraflı Medyası Macron'a Çalışıyor

Fransa’nın Taraflı Medyası Macron’a Çalışıyor

Fransa’da günlerce süren yoÄŸun protestolar ve Macron aleyhine halktan gelen tepkiler olduÄŸunda, Fransa’nın medyası bunların hiçbirini göstermemiÅŸti. Macron ilk seçimleri Fransa medyası sayesinde kazanmıştı. Medya sürekli Macron ile Le Pen’i ön plana çıkarıp Macron’u kazandırıyor.

2017 yılında Macron aleyhine yüzlerce haber olmasına raÄŸmen Fransa medyası Le Pen’in alay konusu olduÄŸunu yazmış, aşırı saÄŸcılığına vurgu yaparak halkı korkutmuÅŸtu. Taraflı tutumları nedeniyle Marine Le Pen, düzenlediÄŸi mitinglerde basına kısıtlama ve engellemeler getirmiÅŸti. Fransa’da Marine Le Pen’i hedef alan 28 medya kuruluÅŸu ortak bir metin imzalayarak Le Pen’e tepki göstermiÅŸti.

Ä°ki aday arasında 2022 yılında da benzer oy oranlarıyla CumhurbaÅŸkanlığı seçimi yine 2. tura kaldı. Görev süresi boyunca Macron çok baÅŸarısız ve sevilmeyen bir isim olmasına raÄŸmen, Ä°slam karşıtı iÅŸler yapmasına raÄŸmen, ülkenin ekonomisini bozmasına raÄŸmen Macron’un yine en büyük avantajı taraflı Fransa medyası olacak ayrıca Fransa’daki solcuları yanına alarak kazanmayı garantileyecek.

Ülkesinde Protesto Edilen Macron’a Tokat Atan Vatandaşı Taraflı Fransa Medyası Kötülemeye Başladı

Fransa’da Basın Özgürlüğünün Olmadığı Ortaya Çıktı

43 Camiyi Kapattıran Macron Oy Almak İçin Yapay Vaatlerine Başladı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir