Fenerbahçelilere Ucuz Elektrik Kampanyası

Fenerbahçelilere Ucuz Elektrik Kampanyası

Elektrik sektöründe faaliyet gösteren, 2011 yılında EPDK’dan lisans alan, 61 il ve 500’ü aşkın acentesiyle indirimli elektrik satışı yapan BİSEN Elektrik, tüm Türkiye’de elektrik satışı yapan Ulusal bir marka olmayı amaçlıyor.

BİSEN, Fenerbahçe Spor Kulübü ile işbirliği yaparak, Fenerbahçe Kulübü üyeleri ile Fenerbahçe Kart sahiplerine elektrik satışı yapmaya başlamıştır.

Yılda 3 bin 600 kWh elektrik kullanıyorsanız ya da aylık elektrik faturanız ortalama 125 TL ve üzeri geliyorsa Fenerbahçe Kulübü üyelerine ve Fenerbahçe Taraftar Kart sahiplerine özel bu kampanyaya katılabiliyor. Ancak ayda ortalama 125 TL elektrik faturası ödeyen tüketicilerin serbest kullanıcı olma hakkı elde ettiği için elektrik aboneliklerini farklı firmalara taşıyabiliyor.

Elektrik aboneliğini BİSEN’e taşıyan tüm Fenerbahçeliler sözleşme boyunca aktif elektrik tarife fiyatı 21,96 Kuruş yerine 19,07 kuruş olarak hesaplanacak.

Fenerbahçeliler indirimli faturalardan yararlanmak için 19 Temmuz 2016 tarihine kadar BİSEN Elektrik’e başvurması gerekiyor. Kampanya 1 yıl sürecek ve bu süre içinde gelebilecek zamlardan aboneler etkilenmeyecek.

Kampanya sadece Fenerbahçe Kulübü üyelerine ve Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanabilmek için cep telefonuna sms ile kod gönderilecek.

Detaylı bilgi için; www.hedef1milyonuye.bisen.com.tr veya 0 212 344 0 212 (pbx)
hedef1milyonuye@bisen.com.tr adresinden e-mail ile ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir