En Hızlı Video Dönüştürücü Program Hakkında Bilgi

En Hızlı Video Dönüştürücü Program Hakkında Bilgi

En Hızlı Video Dönüştürücü Program Hakkında Bilgi

Son yıllarda video paylaşım siteleri için içerik üretenlerin sayısı giderek artıyor. İçerik üreticilerinin en sık karşılaştığı sorunlardan biri ise iyi bir video dönüştürücü düzenleme programı bulamamak.

En hızlı video dönüştürücü program, iDealshare VideoGo adlı yazılımdır. Hem windows hem de mac işletim sistemlerinde çalışan bu yazılım sayesinde çok hızlı bir biçimde video biçimleri birbirine dönüştürülebiliyor ve videolar üzerinde düzenleme yapılabiliyor. Ayrıca sesler için dönüştürmeler yaptığı gibi videodan sesi ayırabiliyor ve videoyu sese çevirebiliyor. Filmlerden resim karesi alabiliyor.

Video akışına mp4, video paylaşım sitelerine yüklemek için MOV’yi dönüştürme yapabiliyor.

Tüm video veya film dosyalarını Popüler Video biçimlerine kayıpsız olarak SD veya HD olarak dönüştürebiliyor.

iPad, iPhone, Android cihazlar, Samsung Galaxy, PSP, BlackBerry, Google Nexus, Microsoft Surface, Xbox ve vb. üzerinde başarılı bir şekilde oynatmak için videoları dönüştürüyor.

Yazılımın diğer özellikleri arasında film dosyasında kırpma, birleştirme, bölüme göre bölme, döndürme, videoyu sıkıştırma, video/ses düzeyini artırma, altyazı/efekt/ses parçası/filigran ekleme vb. gibi özellikler yer alıyor.

Yazılımın ücretsiz deneme sürümü bulunuyor.

CUDA tabanlı Video Dönüştürücü, bilgisayar NVIDIA® CUDA’daysa CUDA/ATI özellikli grafik kartı otomatik olarak algılar ve otomatik olarak NVIDIA GPU Hızlandırma özelliğini etkinleştirir. NVIDIA GPU Acceleration etkinleştirerek, video dönüştürme hızı 0 kalite kaybı; olan diğer dönüştürücülerden daha hızlı olacaktır.

iDealshare VideoGo da video düzenleme fonksiyonları özellikleri:

Videoyu videonun başlangıç ve bitiş saatini ayarlayarak kırpma,
Siyah çubukları veya istenmeyen video sahnesini kaldırmak için videoy kırparak yakınlaştırma modunu 16:9, 4:3, Tam Ekran veya Özgün’ü Koru olarak ayarlayabilme,
Çeşitli müzik, sesli kitap, podcast, video gömülü bölüm işaretleri tarafından çeşitli klipler halinde bölebilme,
.srt, .ass, .ssa, .idx, .sub, metin veya resim filigranı ekleyin, film dosyaları için efekt ekleme,
Videoyu dikey veya yatay olarak çevirme, videoyu 90°CW/CCW döndürme, videoyu 180°CW/CCW döndürme, videoyu 270°CW/CCW döndürme,
Birkaç video dosyasını bir araya getirerek veya ses dosyalarını bir arada birleştirme,
Video görüntüsü parlaklığı, kontrastı, doygunluğunu ayarlama,
Video kodec’ini, çözünürlüğünü, boyutunu, bit hızını, kare hızını, en boy oranını ayarlama; ses kodec, örnek hızı, bitrate, kanallar, ses vb ayarlama.

Giriş video biçimleri:
WTV, DVR-MS, WMV, ASF, ASX, AVI, DV, DV-AVI, DivX, Xvid, MKV, FLV, F4V, SWF, MXF, MVI, OGM, WebM, VP8, OGV, 3GP, 3G2, 3GPP, 3GPP2, MP4, MPG, MPEG-1,1’de HD, 3D veya SD Video’u dönüştürün MPEG-2, MPEG-4, MJPEG, MJPG, H.263, H.264, RM, RMVB, MOV, M4V, QT, VOB, DAT, 720p// 1080p AVCHD, MTS, M2TS, M2T, TS, TOD, MOD, Apple ProRes, R3D, Fraps video, BIK, Flip filmler, AMV, TRP vb

Çıktı video biçimleri:
Videoyu SD veya HD MP4, AVI, MKV, WMV, TS, Apple Prores, OGV, WebM, FLV, ASF, DV, Xvid, 3GP, 3GPP, 3GPP2, DivX, MOV, H.264, MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, VOB, RVBM vb. olarak dönüştürün.

Ses formatlarına giriş:
MP3, WAV, WMA, M4A, 3GA, Apple Lossless ALAC, CAF, FLAC, OGG, M4B, MKA, AAC, AC3, DTS, RA, RAM, APE, AU, AUD, AIFF, AIFF, AIF, AIFC, MPC, QCP, SHN, TTA, PCM, AMR, AWB, VOC, VOX, MPC ve daha fazlasını dönüştürün.

Çıkış ses biçimleri:
Video veya ses dosyalarını MP3, AC3, AAC, DTS, FLAC, OGG, APE, M4A, WMA, WAV, AIFF, RA, AU, MP2 vb.’ne dönüştürün.

Çıktı görüntü biçimleri:
BMP, GIF, JPEG, PNG

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir