E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi SMS

Veliler artık öğrencilerinin durumunu SMS ile takip edebilecek. Peki E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi SMS hangi hizmetleri kapsıyor. Bu hizmetler arasında veliler öğrencinin sınav sonuç bilgilerine, sınav tarihlerine, devamsızlık durumu, karne ve diploma notu, proje bilgileri, kayıt alınma, kayıt silinmesi ve nakil gibi birçok bilgiye erişim sağlanabilmektedir.

Bu servise üye olabilmek için cep telefonunuzdan öğrenci tc kimlik numarası yazılıp 8383’e gönderilmesi gerekmektedir.

Servis üyeliği dahilinde yapılacak bilgilendirmeler, tüm GSM operatörlerinde, vergiler dahil aylık 2,00 TL ücret karşılığındadır. Bilgilendirmeler cep telefonunuza gönderilecek olup, aylık 30 SMS’e kadardır.

Servise üye olan veya olmayan tüm kullanıcıların yapacakları her bir sorgulama için 1 TL ücret alınmaktadır. Bu ücretlere tüm vergiler dahildir.

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi SMS İptal
E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi SMS servisine olan üyeliğinizi iptal etmek için ise IPTAL yazıp 8383’e göndermeniz gerekmektedir.

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile öğrenciler geçtiğimiz günlerde açıklanan TEOG 2014 tercih sonuçlarına da bu adres üzerinden erişebilecek. Tercih sonuçlarında öğrenciler kazandıkları liselerin kayıt işlemi sistem üzerinden otomatik olarak yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir