Dünyanın İlk C236 Çipsetli GIGABYTE Anakartı

Dünyanın İlk C236 Çipsetli GIGABYTE Anakartı

GIGABYTE teknoloji şirketi, anakart ve ekran kartlarının lider üreticisi, Intel®Thunderbolt 3 genişlemesinin, GIGABYTE GA-X170-EXTREME ECC anakart ile desteklendiğini duyurdu.

GIGABYTE GA-X170-EXTREME ECC, dünya’nın ilk C236 çipsetli olarak Intel’den Thunderbolt 3 sertifikası alan anakartıdır, gezegendeki en hızlı bağlantı protokolü için tam destek sağlar. Intel’s Xeon® E3-1200 v5 işlemci ve DDR4 ECC (Hata düzeltme kodu) belleği ile uyumludur, GA-X170-EXTREME ECC anakart, profesyonellerin nelere ihtiyaçları varsa onu yapar. Thunderbolt 3 eklentisi, herhangi bir yüksek seviye masaüstü sistem için kesinlikle zorunludur.

Intel’in Thunderbolt 3 kontrolcüleri tarafından güçlendirilen, yeni Thunderbolt 3 protokolü, GIGABYTE anakart modellerinden GA-X170-EXTREME ECC modelinin arka panel I/O üzerinde ki USB Type-C üzerinden bağlantıya olanak verir, tek kabloda 40 Gb/s’e kadar bant genişliği ile eşi görülmemiş bağlantı sunar.

USB Type-C üzerinden Thunderbolt 3, DisplayPort 1.2 destekler, bu 60 FPS’de 4K çözünürlüğe izin verir ve 36W’a kadar güç dağılımı sağlayarak devrimci endüstri de bir ilk özelliğini yaşatır, bununla beraber bir USB Type-C bağlantı ile 6 aygıta kadar papatya dizilimine izin verir.

GA-X170-EXTREME ECC anakart üzerinde ki Thunderbolt 3 desteği, C236 çipsette ilk endüstri örneğidir, bunun anlamı, profesyoneller artık bant genişliği darboğazı ile sınırlanmayacaklar. Ham hali ile 4K video gibi inanılmaz büyülükte ki dosya transferine izin verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir