Çok Hızlı Ucuz Küçük Boyutlu Word Excel Powerpoint Ofis Programı Ashampoo Office

Çok Hızlı Ucuz Küçük Boyutlu Word Excel Powerpoint Ofis Programı Ashampoo Office

Ashampoo Office, ofiste veya evde ne olursa olsun hızlı, güvenilir ve rahat bir çalışma sağlar. Microsoft Office dosya formatlarıyla uyumludur. Word, Excel veya PowerPoint dosyalarını kolaylıkla açabilir, düzenleyebilir ve kaydedebilirsiniz. Ashampoo Office USB belleğe kurmanıza izin vererek büyük bir rahatlık sağlıyor.

Kapsamlı Ashampoo Office 2016; Ashampoo TextMaker 2016, Ashampoo PlanMaker 2016 ve Ashampoo Presentations 2016 programlarını içerir.

Ashampoo TextMaker – Kelime işlemci
Bu yazılım mektup, broşür ya da bilimsel bir kağıtta metin işleme ile ilgili tüm görevler için en iyi desteği sağlar. Entegre sihirbazları yazım denetimi, harfler ve zarflarla ilgili her konuda size yardımcı olur. PDF işleviyle çalışmalarınızı PDF olarak ek bir programa ihtiyaç duymadan aktarabilirsiniz.

Çeşitli fonksiyonları el ilanlarının ve broşürlerin de tasarımı ve düzenlenmesi için kullanılabilir. Nesne modu metin sayfasında serbestçe grafikler, resimler vb. yerleştirmenizi sağlar. Ana sayfa fonksiyonu ile çoğaltılamayan sayfalara nesneler de yerleştirebilirsiniz. Metin efektleri oluşturmak için TextArt modülü ve hızlı çizimler için AutoShapes işlevi herhangi bir fırsat için bireysel ve çekici belgeler oluşturmanızı sağlayacak iki özelliktir.

Kenar çubuğu belgenizde hızlı gezinmenizi sağlar ve ayrıca değişiklikleri kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Yakınlaştırma kaydırıcısı ile belgenizi yakınlaştırmak ve uzaklaştırmak çok kolay.

Ashampoo PlanMaker – Tablolama
Güçlü ve kullanımı kolay bir tablo yazılımıdır. Ashampoo PlanMaker ile tablolar oluşturmanızın yanı sıra 330’un üzerinde hesaplama işleviyle hesaplamaları kolaylıkla yapabilir ve ayrıca etkileyici grafikler oluşturabilirsiniz. Microsoft Excel 5.0 sürümünden itibaren XLS ve XLSX dosyalarıyla uyumlu ve PDF işleviyle çalışmalarınızı dışa aktarabilirsiniz.

Karmaşık grafikler ve büyük miktarda veri kolayca düzenlenebilir ve sözdizimi vurgulama, filtre fonksiyonları, farklı gruplama seçenekleri veya formül denetleyicisi gibi. Veri konsolidasyonu sıralanmamış veya kısmen sıralanmış verilerinizin ilginç istatiksel analizlerini sunuyor.

Güçlü grafik modülü kolayca veri grafikleri oluşturmanıza ve 70 grafik türünden (2D ve 3D) seçim yapmanızı sağlıyor. Bu modülde grafikler çalışma sayfalarının yanı sıra ayrı grafik sayfalarında da oluşturulabilir. Verilerinizin görsel sunumu için sütun grafikleri, çubuk grafikler, piramit grafikler veya pasta grafikler gibi farklı grafikler vardır. Ashampoo PlanMaker’de grafikler şimdi resim dosyası olarak kaydedelebiliyor.

Ashampoo Presentations – Sunum yazılımı
Profesyonel olarak tasarlanmış şablonlar ve animasyonların yanı sıra DiretX teknolojisine dayalı geçişler sunumlarınıza kolaylıkla eklenebilir.

Ashampoo Presentations, DiretX teknolojisine dayalı slayt geçişleri ve animasyonlarıyla çarpıcı ve hızlıca multimedya sunumlar oluşturm anızı sağlar. Sunumlarınız için çeşitli grafikler mevcut. Örneğin; profesyonel olarak tasarlanmış 25 adet şablon veya farklı AutoShapes kullanabilirsiniz.

Daha çok heyecan verici bir sunum için farklı geçişler seçebilirsiniz, örneğin; bir kitabın sayfaları gibi slaytları çevirin, yapboz olarak slaytı hareketlendirin veya alevler içine atın. Tabii ki program aynı zamanda, modern klas duruşuyla göze batmayan çeşitli efektler sunuyor Filmler veya fon müzikleri gibi multimedya içerikler kolaylıkla eklenebilir. Son olarak sunumlarınızı bir slayt gösterisi, PowerPoint dosyası, HTML veya bir video olarak kaydedebilirsiniz.

Desteklediği diller
German, English, Dutch, French, Hungarian, Russian, Italian, Portuguese, Spanish, Türkçe, Japanese, Chinese(traditional), Arabic, Greek

Gereksinimler
İşletim Sistemi: Windows XP, Windows Vista ve Windows 7(32bit/64bit), Windows 8 / 8.1
Ram ve disk alanı: 64 MB RAM, program dosyaları için yaklaşık 104 MB

Ürünün satış fiyatı: 169 TL
https://www.ashampoo.com/tr/try/pin/0638/office-software/Ashampoo-Office-2016

HILCHNER & LESANI GmbH Şirketi Hakkında
Ashampoo, yazılım geliştirme, satış ve web portal siteleri alanında dünyanın önde gelen internet tabanlı Alman şirketlerinden birisidir. Ashampoo’nun yenilikçi yazılımları, en başından itibaren teknolojik standartlarıyla, gelişmiş, olgun teknolojileri ve kullanılabilirlikleriyle bilinmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir