Blake Lively Kimdir

Blake Lively Kimdir

Blake Christina Lively 25 Ağustos 1987 yılında Kaliforniya’da doğan Amerikalı oyuncudur. Bir kanalda yayınlanan Gossip Girl adlı dizide oynadığı karakterle şöhret sahibi oldu.

2008 Teen Choice Ödülleri, 2008 Newport Beach Film Festivali, 2010 National Board of Review, 2010 Washington D.C. Area Film Critics Association ve 2011 Teen Choice Ödüllerinden toplam 6 ödül kazanmıştır.

Kanadalı aktör Ryan Reynolds’la evlidir.

Filmografi
1998 Sandman
2005 The Sisterhood of the Traveling Pants
2006 Accepted, Simon Says
2007 Elvis and Anabelle
2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2
2009 New York, I Love You, The Private Lives of Pippa Lee
2010 The Town
2011 Yeşil Fener, Hick
2012 Savages
2015 Adaline

Dizi
2007–2012 Gossip Girl
2008–2010 Saturday Night Live

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir