Biden’ın Yardımcısı Harris Soykırım İftirasını Tam Destekleyen Biri

Biden’ın Yardımcısı Harris Soykırım İftirasını Tam Destekleyen Biri

Biden’ın Yardımcısı Harris Soykırım İftirasını Tam Destekleyen Biri

Joe Biden’ın yardımcısı olan Kamala Harris, siyasi kariyeri başladığında soykırım iftirasının tanınmasına destek vermiş 2019 yılında ABD Senatosu’nda soykırım iftirasını tanıyan tasarıya imza atmış ve şu tip ifadeler kullanmıştı: İnsanlık tarihinin en karanlık zamanlarından biri olan Ermeni soykırımının uygun bir şekilde tanıyarak, hayatını kaybedenleri onurlandırıyor ve insan haklarını koruma kararlılığımızı teyit ediyoruz. (İnsanlık tarihinin en karanlık zamanlarından biri Kızılderili Soykırımı’dır. Hiçbir bilgi belge kanıt mahkeme kararı olmayan siyasi düşüncelerle yazılan Ermeni iftirası bir tarih değildir) Bu iftira tasarısı ABD Başkanı Trump’tan geri dönmüştü.

Harris ayrıca Trump’ı sürekli sansürleyen Twitter hesabından 2019 yılında; Bugün Ermeni Soykırımı’nın başlangıcının 104. yıldönümü. 1915-1923 yılları arasında öldürülen 1.5 milyon Ermeniyi unutamayız, yazmıştı. (Belki binlerce kez belgelerle kanıtlarla ispatlanarak anlatıldı, bu kadar sayıda Ermeni nüfusu o yıllarda olmamasına rağmen sürekli aynı yalan tekrarlanıyor)

Kesinleşmeyen sonuçlarda önde görünen Harris’e twitter üzerinden mesaj atan bir Ermeni şunları yazdı: Başkan seçilen Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris, umarım Ermenilere, Ermenistan’a ve Artsah’a Ermeni soykırımını tanımaları ve Türkiye ile köprüleri yakmaları için yardım etme sözünüze sadık kalırsınız. Sözünü tut ve bize yardım et!

Harris, Trump’ın Suriye’deki askerlerini geri çekme kararına tepki göstererek, Ortadoğu politikalarının yanlış olduğunu söylemişti.

Biden başkanlığı onaylanırsa Amerika askeriyle yeniden pek çok ülkenin topraklarını işgal edeceği gibi Amerika siyasi olarak soykırım iftirasını onaylayacak ve Kıbrıs’ın güneyindeki rumları tam destekleyecek.

Ermeni İftirasıyla Kızılderili Soykırımı Kıyaslaması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir