Basında Çıkan Yalanlar Sonrası Borajet Havayolları Suç Duyurusunda Bulunacak

Basında Çıkan Yalanlar Sonrası Borajet Havayolları Suç Duyurusunda Bulunacak

Borajet Havayolları basında ve sosyal medyada çıkan yalanlar üzerine senaryolar kurarak karalayanlar karşında, asılsız ve temelsiz iddialar hakkında gereken yasal işlemleri başlatacağını açıkladı.

Ayrıca şunlar belirtildı;
Borajet Havayolları’nın tek kurucusu ve sahibi, uluslararası saygınlığa sahip bir bilim adamı olan Yalçın Ayaslı’dır.

Amerika’da yaşayan Ayaslı, bilimsel buluşları sayesinde kurduğu şirketinin başarılarıyla oluşturduğu varlığı, Amerika’da Türkiye’nin kültürel, ekonomik ve politik konularda en iyi şekilde temsil edilmesine adayan bir şahsiyettir.

Kendisinin hem Türkiye’de yaptığı yatırımlar hem de iyi Türk-Amerikan ilişkileri için Amerika’da yaptığı katkılar ve çalışmalar, Türk devletinin en yüksek makamlarınca bilinmektedir.

Türkiye’deki Bölgesel Havacılık alanındaki ihtiyacı karşılamayı esas alarak, daha önce başka yatırımcılar tarafından kurulmuş ve hava taksi lisansına sahip Ovair Uçak Bakım Onarım ve Havacılık Ticaret Ltd. Şti devren satın alınmıştır.

Ovair alınması ile sahip olunan uçuş okulu ise Ovair ile gelen ortaklara devredilmiş ve Ovair’in tamamının Yalçın Ayaslı tarafından satın alınması süreci sonlanmıştır.

Elde edilen hava taksi lisansı ile, Borajet Havacılık Taşımacılık Uçak Bakım Onarım ve Tic. A.Ş. yapılandırılmış ve mülkiyeti tümüyle Yalçın Ayaslı’ya ait bir kuruluş olarak Borajet Havayolları 2007 yılından itibaren Türk Sivil Havacılığının hizmetine girmiştir.

Yalçın Ayaslı şahsen veya BoraJet olarak başka hiç bir şahıs ve kuruluşla ortaklık ilişkisine girmemiştir. Borajet ve faaliyetleri hakkında daha detaylı bilgi Borajet web sitesinde tarihçe kısmında okunabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir