Başak Burcu En Belirgin Özellikleri

Başak Burcu En Belirgin Özellikleri

Analitik düşünen, mükemmelliyetçi, güçlü hafıza ve mantığa sahip, insanlar için iyi bir sağ kol olan, çalışkan ve verimli, bilgiç, aşırı eleştiri yapan, doğrucu, çekingen, gelecek kaygısı taşıyan kişilerdir. Temizlik titizlik takıntısı olan, sayısal zekaya sahip ve hisleri kuvvetli olanların mensup olduğu burçtur.

24 Ağustos-1 Eylül Tarihleri Arasında Doğanlar
Mantıklı, becerikli, akıllı, başkalarıyla kolaylıkla bağlantı kurabilen. Aşkı önemseyen, sorunlardan pek hoşlanmayan. Kaliteli ortamlar, elit yerlerden hoşlanan. Cahil insanlardan uzak duran. Keskin gözlem gücüne sahip, bir bakışta eksiklerini görebilen. Olayların ardındaki gerçekleri önemseyen ve öğrenmek isteyen. Çabuk kavrayan, net görmek isteyen, iletişimci.

2 Eylül-12 Eylül Tarihleri Arasında Doğanlar
Ciddi bakış açısına sahip, sağlam kararlar vermeye çalışan. Beklentileri akla ve mantığa uygun, çalışkan ve planlı. Güven olgusunu önemseyen, yanlış kararlar vermekten hoşlanmayan. Disiplinli çaba, görev ve sorumluluk bilinci yüksek olan. Dayanıklı, mesleki konularda yetenekli. Dikkatli konuşan. Yaşından olgun. Sözleri tutarlı, kabul edilmekten hoşlanan.

13 Eylül-23 Eylül Tarihleri Arasında Doğanlar
Yerinde konuşan, güçlü bir kişilik, sevme duygusu gayet yüksek. Uyumlu, dengeli, akıllı ve gayet çekici. Aşkta sıcak yürekli, nezaket dolu, güçlü imaj sahibi. Huzursuzluktan hoşlanmayan, böyle ortamlarda bulunmak istemeyen. Sosyallikten hoşlanan ama aşırı uçlara kaçmayı sevmeyen. Öncü, akıllı, iletişimci bir kişilik. Tarafsız düşünebilen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir