Ariana Grande Kimdir

Ariana Grande Kimdir

Ariana Grande-Butera 26 Haziran 1993 yılında Florida’da doğan Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır. İlk olarak 15 yaşında Broadway de sahne almıştır. Nickelodeon’un sitcom dizisi Victorious ‘ta canlandırdığı Cat Valentine karakteriyle tanınmaktadır.

Filmografi
2009 The Battery’s Down
2010–13 Victorious
2011 iCarly
2011 Snowflake, the White Gorilla
2011-13 Winx Club
2011 BrainSurge
2013 Swindle
2013–14 Sam & Cat
2014 Family Guy

Tiyatro
2008 13
2012 Cuba Libre
2012 A Snow White Christmas

Stüdyo Albümler
Yours Truly
My Everything

Genişletilmiş Şarkılar
Christmas Kisses

Tekliler
Put Your Hearts Up
The Way
Baby I
Right There
Last Christmas
Love Is Everything
Snow in California
Santa Baby
Problem
Break Free
Bang Bang

Promosyon Tekliler
Almost Is Never Enough
Best Mistake

Diğer Enteresan Şarkıları
Give It Up
Tattooed Heart
Honeymoon Avenue

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir