Arçelik Kapsüllü Türk Kahve Makinesi Tek Tuşla Temizleniyor

Arçelik Kapsüllü Türk Kahve Makinesi Tek Tuşla Temizleniyor

Arçelik, Türk Kahve Makinesiyle kahvede yeni bir çağ başlatıyor. Tek tuşla Türk kahvesi saniyeler içinde hazırlanıyor ve makine tek tuşla temizleniyor.

Kapsül teknolojisiyle tek kullanımlık Selamlique kapsüllerinden herhangi birinin makineye yerleştirilmesiyle, köpüğü tam kıvamında, tadı ve aroması iyi korunmuş, kusursuz biçimde hazırlanmış bir Türk kahvesinin en pratik yoldan içilmesini garanti ediyor.

Yeni geliştirilen Cooksense 3 teknolojisi sayesinde bol köpüklü, taşmayan gerçek Türk kahvesi lezzeti sunuyor ve geliştirilmiş geniş su tankı ile her kullanımda su koymayı da gerektirmiyor. Makinenizi hiç yorulmadan ekstra hijyenik temizleme özelliği sayesinde tek tuşla ve sıcak suyla anında temizleyebiliyorsunuz.

Kapsüllü Türk Kahve Makinesi telve ve köpüğü iyi ayarlıyor, incelikle işlenen çekirdeklere sahip Selamlique kapsülleriyle kahvenin her zaman istenilen kıvamda ve tazelikte içilmesini sağlıyor.

Arçelik, Türk kahveleri üreten Selamlique ile işbirliği yaparak, Türk kahvesinde yepyeni bir boyut açtı.

Selamlique geleneksel, kakuleli, çikolatalı, tarçınlı, okkalı, kafeinsiz, Ege damla sakızlı gibi farklı aroma seçenekleriyle kapsül sunuyor.

Selamlique kapsüllerde sadece aroma seçeneği değil, şeker seçenekleri de var. Şekersiz, az şekerli ve orta sekerli seçenekleri ile Türk kahvenizi nasıl isterseniz, Selamlique’da şekeri tam istediğiniz kıvamda ayarlanmış kapsülünüz hazır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir