İçeriğe geç

Anne Marie Nicholson Kimdir

Anne Marie Nicholson Kimdir

Anne Marie Nicholson 7 Nisan 1990 yılında doğan İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarıdır. Karatecidir genç yaşta Shotokan Karate’de eğitim aldı ve 2007 yılında Dünya Şampiyonasında altın madalya kazandı. Şampiyonlardan çok sayıda madalyası bulunmaktadır.

Diskografi
2015 – Karate
2018 – Speak Your Mind (Can I Get Your Number, Trigger)

Tekliler
2015 – Karate, Gemini, Boy
2016 – Do It Right, Alarm, Peak (Stripped)
2017 – Ciao Adios
2018 – Friends, 2002

Ortak Tekliler
2015 – Rumour Mill (Rudimental feat. Anne-Marie & Will Heard)
2015 – Alright with Me (Wretch 32 feat. Anne-Marie & PRGRSHN)
2016 – Catch 22 (Illy feat. Anne-Marie)
2016 – Rockabye (Clean Bandit feat. Anne-Marie & Sean Paul)
2017 – Remember I told you (Nick Jonas feat. Anne-Marie & Mike Posner)
2017 – Bridge over Troubled Water (as part of Artists for Grenfell)
2017 – Besándote (Remix) (Piso 21 featuring Anne-Marie)

Rozethaber Playlist 11 Yabancı Şarkılar

  • Hayran
  • Mutlu
  • Üzgün
  • Kızgın
  • Sıkıcı
  • Korkunç

Benzer içerikler


Kültür

Anne Marie Nicholson Kimdir Yorumları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir