Anadolu Teknoloji Günleri

Anadolu Teknoloji Günleri
Kaspersky, TP-LINK, Western Digital ve Tunçmatik şirketlerinin ortaklaşa düzenlediği Anadolu Teknoloji Günleri daha önce İzmir Swiss Otel ve Denizli Richmond Otel’de yüksek katılım ile gerçekleşmişti. IT bayilerine yönelik düzenlenen toplantıların bu seferki durağı başkent Ankara oldu ve önümüzdeki günlerde farklı illerde yapılmaya devam edecek.

Dünyanın lider online güvenlik sağlayıcısı Kaspersky Lab, Anadolu’da bayilerle buluşmaya devam ediyor. Teknoloji sektörünün önde gelen dört markası, Kaspersky, TP-LINK, Western Digital ve Tunçmatik’in ortaklaşa düzenlediği Anadolu Teknoloji Toplantıları’nın üçüncüsü Ankara’da Rixos Otel’de düzenlendi.

Anadolu Teknoloji Toplantıları, İstanbul dışındaki illerde proje ağırlıklı çalışan, katma değerli hizmet üreten bilgisayar bayilerine, şirketlerin çözümlerini tanıtmayı ve onların beklentilerini ilk ağızdan dinlemeyi hedefliyor. Ankara’da yüksek katılımla gerçekleşen bu etkinlikte kurumlara BT projelerinde gereken temel bazı yeni çözümler (uç nokta güvenliği, kablosuz ağ, depolama, ve güç kaynağı) tanıtıldı. Toplantıda ürün ve çözüm tanıtımlarının yanı sıra bayilerin değerlendirmeleri ve öneri/istekleri de değerlendirildi.

Kaspersky Türkiye Genel Müdürü, dört şirketin güç birliği ile gerçekleştirilen bu etkinliklerin hem katılımcılar hem de düzenleyiciler açısından çok verimli geçti. Bu etkinliğimizde, katılımcı bayiler, tek bir etkinlikte projelerinde gerekli olan temel dört konuda bilgi alabiliyorlar. Bizler de güçlerimizi birleştirerek daha fazla ilde, daha çok sayıda bayiye ulaşabiliyoruz ve yeni çözümlerimizi tanıtıyoruz, dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir