Akıllı Saat Akıllı Bileklik Akıllı Gözlük

Akıllı Saat Akıllı Bileklik Akıllı Gözlük

Teknoloji ilerledikçe çok sayıda eşya akıllı oldu. Sağlığa verdiği zararları ne boyutta olduğu henüz bilinmeyen akıllı cihazlar artık giyilebilir durumda.

Akıllı saatler, giyilebilen bilgisayarlar olarak tanımlanıyor. Klasik saatlere göre çok fazla özellikler sahip cihazda bulunan hoparlörle günlük işler halledilirken diğer yandan telefon görüşmesi yapılabiliyor ve gelen mesajlara bakılabiliyor. Akıllı saat içindeki kamerayla fotoğraf çekilebiliyor ve hafızasına kaydedilebiliyor.

Akıllı saatle müzik dinleyebilir, adım ölçer programıyla yürürken veya spor yaparken adımlarınızı sayabilir kalp atım hızını takip edebilirsiniz. Ayrıca ses kaydetme ve sesli komut özelliğini kullanabilirsiniz.

Akıllı bilekliklerde kronometre, saat, adım ölçer programlarına sahip ve akıllı telefonla eşleşerek entegre biçimde kullanılabiliyor. Akıllı bilekliklerle titreşimli alarm sistemi mevcut. Ayrıca kaç saat uykuya geçildiği kaç kez uyanıldığı vb. bilgilere ulaşılabiliyor.

Akıllı gözlük, gözlere ayrı ayrı bilgi aktarabiliyor. Akıllı saat ya da telefona ihtiyaç duymadan diğer akıllı cihazlarda toplanan verilere (kalp atım hızı, vücut sıcaklığı, rota, kimin aradığı) ulaşabiliyorsunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir