Türkiye’de İlk Kez Sattığı Otomobilleri Geri Alan Marka Olacak

Türkiye'de İlk Kez Sattığı Otomobilleri Geri Alan Marka Olacak

Türkiye’nin 60’a yakın noktasında satış sonrası hizmeti veren Lexus, otomobillerde ikinci el değerine yeni bir hizmet getiriyor. Satın Alma Garantisini uygulamaya geçiriyor.

Satılan Lexus model otomobilleri, kullanımına ve yılına bağlı olarak belli bir oran değerinde geri alıyor.

Lexus güncel fiyat üzerinden bir yaşındaki aracı için yüzde 80, iki yaşındaki aracı için yüzde 70, üç yaşındaki aracı için yüzde 60 geri alım fiyatıyla satın alıyor.

Türkiye’de satışlarına başlanan Lexus’un, en çok ilgi gören modeli RX oldu. İstanbul, Lexus satışlarında ilk sırada. İstanbul’un ardından sırasıyla Bursa, Ankara, Adana, Muğla, Eskişehir, Sakarya ve Tekirdağ’da da Lexus satışı yapıldı.

2016 yılının ilk 6 ayında Avrupa’da 36 bin 405 adetlik satışa ulaşarak rekora ulaştı. Aynı zamanda bu yüksek satış başarısı lüks hibrit segmentindeki liderliğini devam ettirdi.

Hibrit konusunda dünyanın lider teknolojilerini üreten ve yenilerini tanıtmaya devam eden Lexus’un hibrit modelleri, Batı Avrupa’da büyük bir satış üstünlüğüne sahip. Satılan araçların yüzde 98’i hibrit olurken Lexus Avrupa’nın toplam satışlarının yaklaşık üçte ikisi hibrit modellerinden oluşuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir