Dünyanın İlk Piramitlerini Türkler Çin’de Yapmış

Dünyanın İlk Piramitlerini Türkler Çin'de Yapmış

Çin’de Şian kenti yakınlarında Türk Piramidi(Beyaz Piramitler) olarak bilinen yaklaşık yüz civarındaki piramitler Dünya tarihi için büyük önem taşımakta.

İçlerine girilerek araştırılması çok güç olan bu piramitler önceki yıllarda ilk kez Türk bilim adamları tarafından araştırılmıştı.

İlk insan mumyalama tekniğini mükemmel bir şekilde Mısırlılardan yüzyıllar önce uygulayan Altay Türkleri. Alman bilim adamı hartwig hausdof’a göre piramitlerin yapım tarihi en az M.Ö. 2500’ler civarında

Uygur bölgesinde bulunan, Mısır piramitlerinden yüzyıllarca önce yapılan ve Mısır piramitlerinden daha büyük olan piramitleri yapan Türklerdir.

Çin hükümeti buraya girişi tamamıyla yasaklamıştır. Çünkü bu piramitlerin içinde proto-Türk yazılar mevcut. Arkeologların girişine bile müsade edilmiyor. Çünkü dünya tarihinin tekrar yazılması gerekebilir.

Türk tarihinde çok fazla yer edinen ay-yıldız ile kurt başları piramidin içindeki mezar odasında bir mumya mezarı başındaki kayada çeşitli işaret ve yazılar yer alıyor.

One Reply to “Dünyanın İlk Piramitlerini Türkler Çin’de Yapmış”

  1. İşiniz gücünüz Türkleri üstün göstermeye çalışmak,uygurlar bir kere Türk değil,siz hangi Türklükten bahsediyorsunuz, ortada 250 tane devlet kurulmuş,1923 the ilk defa Türkiye adı altında Türk devleti krulmuştur ve bütün gayrimüslimler ve diğerleri Türk toplumlarını oluşturmuştur,göktürkleri saymıyorum bile,eğer onlar gerçek Türklerse siz neden onların geçmişini yaşatmıyorsunuz,diğer Türk devletleri dediğiniz ülkelere vizesiz giremiorsunuz bile,hepsi birbirini yiyiyor,hepsi kendini farklı bir ırk olarak görüyor,onlara siz Türksünüz derseniz olay çıkar,Türkmenlerde öyle,hal böyle iken sizin bu Türk ırkını üstün gösterme durum zayıflık belirtisidir kusura bakmayın,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir