TurkNet İnternette Adil Kullanım Kotasını Tamamen Kaldırdı Hız Sınırlaması Bitti

TurkNet İnternette Adil Kullanım Kotasını Tamamen Kaldırdı Hız Sınırlaması Bitti

Bütün internet servis sağlayıcıları tarafından 31 Aralık 2018 tarihinden itibaren zorunlu olarak kaldırılması gereken Adil Kullanım Kotası(AKN) uygulamasını TurkNet tamamen kaldırdı.

TurkNet Nisan 2017’den itibaren kısmen kaldırdığı AKN’yi tüm abonelerinden kaldırmış oldu. TurkNet Türkiye’nin her yerinde AKN’siz ve taahhütsüz internet dönemini başlatıyor.

TurkNet kullanan herkes ve yeni aboneler, kotam bitti derdi olmadan 7 gün 24 saat aynı yüksek kalitede AKN’siz ve taahhütsüz interneti, her yöne 1.000 dakika telefon hizmetiyle birlikte ayda 59,99 TL fiyattan kullanabilecek.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Genel Müdür Cem Çelebiler şunları ifade etti: “İnternetin ilk gününden beri içinde barındırdığı paylaşım, açıklık ve fırsat eşitliği değerlerini benimsedik. Bu değerleri yaşattığımız ölçüde işimizde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Herkesin hız, limit, kota düşünmeden gönül rahatlığıyla internet hizmetlerinden yararlanması misyonuyla hareket ediyoruz. Bu amaçla önce taahhüdü kaldırarak kullanıcılara seçme ve memnun kalmadığında hizmetini değiştirme şansı sunmaya başladık. Şimdi de Türkiye’nin her yerindeki müşterilerimizi ve TurkNet’e yeni gelecek herkesi AKN’siz internetle buluşturuyoruz. TurkNet’liler artık AKN hız sınırlamasına takılmayacak. İnternet kullanıcısı olarak bizler bir servis sağlayıcıdan ne istiyorsak müşterilerimize de onu sunuyoruz. Kendini müşterilerimizin yerine koyabilen, en yetkin, en yenilikçi insanlarla çalışarak yepyeni çözümler üretiyoruz, yaratıcı fikirlerle sektör ve teknolojinin sınırlarını genişletiyoruz. Biz internet çağının bireyleriyiz”

TurkNet ayrıca başka bir firmada taahhüdü olanların, cayma bedelini 120 TL’ye kadar karşılıyor ve mevcut, operatörle görüşmeye gerek duymadan tüm işlemleri sizin adınıza yürütüyor. Telefon numarası olanlar aynı numarayı kullanmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir