Yvonne Strahovski Kimdir

5 sene önce 0

Yvonne Strahovski Kimdir
Yvonne Strahovski 30 Temmuz 1982 yılında doğan Avustralyalı oyuncudur. Sydney’in banliyösü Maroubra’da 30 Temmuz 1982’de dünyaya gelen Yvonne Strzechowski, gerçek adının farklı bir fonetik söylenişi olan Yvonne Strahovski”yi sahne adı olarak kullanmaktadır. Western Sydney Üniversitesi’nin Theatre Nepean bölümünden tiyatro derecesiyle mezun oldu. Avustralya’da çeşitli filmlerde ve dizilerde rol almıştır. Televizyon dizilerinde oyunculuk yapan Yvonne Chuck dizisindeki Sarah rolüyde büyük bir üne kavuşmuştur.

Akıcı şekilde Lehçe konuşan Strahovski, bu özelliğini Chuck isimli dizinin Chuck Versus The Wookiee bölümünde ortaya koymuştur. Chuck isimli dizide bir Amerikalıyı canlandıran oyuncu, Chuck Versus The Ex isimli bölümde gerçek Avustralya aksanının çok kısa da olsa kullanmaktadır.

Ayrıca EA Games’in oyunu olan Mass Effect 2’de Miranda’yı canlandırmıştır. Square Enix oyunu olan The 3rd Birthday’de baş karakter olan Aya Brea’nın seslendirmesini yapmıştır. Dexter adlı diziye 7. sezonun 3. bölümünde giriş yapmıştır. Dizide Hannah McKay karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi
2007 Gone, Persons of Interest
2008 The Plex, The Canyon
2009 I Love You Too
2010 Matching Jack, LEGO: The Adventures of Clutch Powers
2011 Killer Elite, The Outback
2012 My Mother’s Curse

Televizyon Dizileri
2004 Double the Fist
2005–2006 headLand
2007 Sea Patrol
2007 – 2012 Chuck
2012 Dexter

Video oyunları
2009 Mass Effect Galaxy
2010 Mass Effect 2
2011 The 3rd Birthday
2012 Mass Effect 3

Yvonne Strahovski biyografisi profili.

  • Hayran
  • Mutlu
  • Üzgün
  • Kızgın
  • Sıkıcı
  • Korkunç
Hangi Marka Hangi Ülkenin | Amerikan Malları Listesi