Kalbime Gömerim Şarkısıyla Tanınan Gökçe Kırgız Durukan Yıllar Sonra Düet Şarkı İle Çıktı

Kalbime Gömerim Şarkısıyla Tanınan Gökçe Kırgız Durukan Yıllar Sonra Düet Şarkı İle Çıktı

1989 yılında doğan ve lise son sınıfta okurken internet ortamında paylaştığı “Kalbime Gömerim” adlı şarkısıyla tanınan, 2009 yılında Show TV Ana Haber Bülteni’ne konuk olan Gökçe Kırgız yıllar sonra olaylı bestesine yeni sözler yazarak ortaya çıktı

Gerçek Gökçe Kırgız’ın Sosyal medya hesapları:
youtube.com/user/gkchekrgz/videos
twitter.com/gokcekirgizdrkn
facebook.com/gokcekirgizmusic

Kalbime Gömerim adlı şarkısıyla 13 yıl önce Türkiye’de internet henüz yaygın değilken YouTube’da 21 milyondan fazla gösterime ulaşan bir dönemin sosyal medya fenomeni gerçek Gökçe Kırgız’ın şarkısı, aynı dönemde GSM kullanıcıları tarafından 685 bin 413 kez indirilerek, Digital Müzik alanında “2008 MÜYAP Müzik Ödülleri”nde ödül almaya layık görülmüştü.

Gerçek Gökçe Kırgız yaptığı açıklamada şunları paylaştı:
Senelerdir sessiz sedasız kendi halimde yol aldığım müzik serüvenimde duyanların “yok artık!” dediği, yer yer komik, bazen üzücü süreçlerden geçtim.. Her şeye rağmen gönlümde yatan tek şey; her türlü gösterişten uzak, sakin, dingin, katıksızca kendim gibi amatör ruhlu olan şarkılarımı seslendirmek, içimden geldiği gibi kalıplara girmeden, camialara ait olmadan ürettiklerimi hayata geçirmekti..

Tam 13 yıl sonra müziğe aynı gözle baktığımıza inandığım sevgili dostum Emre Altınel ile yeniden bir araya geldik ve sonucunu şuan sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum..

Belirtmek istiyorum ki; artık eskisi kadar iyimser bakamıyorum hiç bir şeye ve bugüne kadar yenen hiç bir hakkımı helal etmiyorum…

Yinede Canım Acıyor Ebru Gündeş Olarak Aranan Gökçe Kırgız Başka Biri Çıktı

Kul Hakkı Nedir
Kul hakkı Yiyenleri Ahirette Acıklı Bir Azap Bekliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir