WD Güvenlik Kamerası Disklerini Genişletiyor

WD Güvenlik Kamerası Disklerini Genişletiyor

6 TB kapasiteli olarak piyasaya sürülen, güvenlik kamerası uygulamalarına yönelik 3.5 inçlik sabit disklerin oluşturduğu ödüllü WD Purple™ ürün grubunun genişletildiği duyuruldu. Güvenlik kamerası kayıt sistemleri için tasarlanan Nesnelerin İnterneti kapsamında olan WD Purple sabit diskleri, en fazla sekiz sabit disk ve 32 yüksek tanımlı (HD) video kamerayla yeni ve mevcut ev ve küçük işletme güvenlik sistemi ortamlarında zirveye tırmanıyor.

Yüksek çözünürlük ve oranlı video kameraları ve yüksek kapasiteli güvenlik kamerası kayıt cihazları arasındaki makineden makineye etkileşimle çalışan IoT, kullanıcının güvenliğini artırmak için erişim ve büyük veri analitiği sağlamakta.

AllFrame özelliğiyle görüntü karesi kaybı azaltılıyor ve yeniden oynatmayı iyileştiriyor ayrıca desteklenen sürücü yuvalarının sayısını artırır.
Düşük güç tüketiminin, yüksek sıcaklıkta her zaman açık tutulan izleme sistemi ortamlarında önemli bir rol oynamasıyla birlikte, IntelliSeek™ teknolojisi daha düşük güç tüketimi sağlayarak ve gürültü ve titretişimi azaltarak sistemin iş yükü için optimum arama hızlarını hesaplar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir