Ünlü Oyuncu Erkan Can Engelli İzcileri Ziyaret Etti

Ünlü Oyuncu Erkan Can Engelli İzcileri Ziyaret Etti

Türkiye’nin engellilere yönelik tek izci grubu olan Engelsizmir Oymağı, izci lideri ve oymakbaşı olan ünlü oyuncu Erkan Can’ı konuk etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik olarak başlattığı İzcilik Programında 80 engelli izci bulunuyor. 2015 yılında Karadeniz Uluslararası İzci Kampının engelli öğrenci grubu olan İzmirli izciler, Türkiye’nin engellilere yönelik tek izci grubu olarak dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz yıl Sakarya’nın Karasu ilçesinde gerçekleşen uluslararası izci kampında oymakbaşı görevini yaparken engellilerle karşılaştığını ve tanıştığını söyleyen Erkan Can tiyatro oyunu için geldiği İzmir’de engelli izcileri ziyaret etti ve şunları söyledi, “Engelsiz izcilerimizin disiplini, çalışkanlığı, motivasyonu beni çok etkilemişti. Birlikte orada çok güzel etkinlikler yaptık. Onları çok seviyorum. Aramızda çok güzel bir bağ oluştu. Kamptan ayrıldıktan sonra da onlarla görüşeceğimi söylemiştim. Şimdi İzmir’e geldim ve onları ziyaret etmekten inanılmaz keyif aldım. Onların sevgisi beni çok mutlu ediyor. Farklı etkinliklerde yine bir araya geleceğiz” dedi.

Erkan Can’ı görünce büyük sevinç yaşayan izciler, Can’ı hediye yağmuruna tuttu ve bol bol fotoğraf çektirdi. Bahçede izcilik törenine katılan Erkan Can, izci marşı söyleyerek izcilik yemini etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir