2015 Sean Paul İstanbul Konseri Ne Zaman Nerede Bilet Fiyatları

2015 Sean Paul İstanbul Konseri Ne Zaman Nerede Bilet Fiyatları

Sean Paul 25 Temmuz 2015 Cumartesi günü İstanbul Maslak Arena Festival çadırında 20 kişilik ekibiyle konser verecek. Konsere 18 yaşından küçükler giremeyecek. Etkinlik düzeni ayaktadır.

Sean Paul Ryan Francis Henriques 9 Ocak 1973 yılında Kingston şehrinde doğan, Jamaikalı DJ, dancehall ve reggae şarkıcısıdır.

Sean Paul, Jamaika’nın Kingston şehrinde doğdu. Sean Paul 13 yaşından 21 yaşına kadar ulusal su polosu takımında yer almıştır. Daha sonra Sean Paul müzik kariyeri için sporu bıraktı.

Sean Paul DJ olduktan sonra kendi şarkılarını yazmaya başladı. 1996 yılında Sean Paul yapımcı Jeremy Harding ile ilk single çalışması olan “Baby Girl(Don’t Cry)” adlı reggae şarkıyı yayınladı. Bu şarkı Sean Paul’e önemli bir başarı sağlayınca üstüne Jamaika hitleri olan “Nah Get No Bly (One More Try)”, “Deport Them”, “Sound The Alarm” “Infiltrate” ve “Strategy” gibi parçaları yayınladı. 1999 yılında Sean Paul bu şarkılarıyla Amerikada bir miktar dinleyici elde etti. 1999 yılında Mr Vegas’la birlikte ünlü rapçi DMX için bir parça hazırladı. Here Comes The Boom adını taşıyan single, Hype Williams’ın Belly filminde de kullanıldı. Aynı sene Sean Paul “Hot Gal Today” adlı parçasıyla Billboard rap chartlarında ilk 10 içine girmeyi başardı ve bu parça radyoların en çok çaldığı hitlerden biri oldu. Ne yazık ki Sean Paul, Mr. Vegas’la “Hot Gal Today” in remixlerini yaptıkları sıralarda Amerika’da yavaş yavaş popüleritesini yitirmeye başladı. Fakat bu durum Sean Paul’ün hızını kesmedi ve ilk albümü olan “Stage One” ı hayata geçirmek için çalışmaya başladı.

Bilet fiyatları:
10 kişilik Loca: 2.650 TL
6 kişilik Stand: 1.092 TL
Sahne Önü: 110 TL
Normal: 66 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir