Samsung Galaxy Note 4 Vodafone İle Türkiye’de Satışa Çıkıyor

Samsung Galaxy Note 4 Vodafone İle Türkiye'de Satışa Çıkıyor

Samsung Galaxy Note 4, Vodafone aracılığıyla 4G desteğiyle Türkiye’ye geliyor. Çok yakında Vodafone Çok Satanlar Masasındaki yerini alacak olan Samsung Galaxy Note 4, üstün teknolojisi ve şık tasarımıyla göz dolduruyor.

3 Eylül’de Berlin, New York ve Pekin’de aynı anda düzenlenen Samsung Unpacked etkinliğiyle dünya lansmanı yapılan ve uzun süredir merakla beklenen son teknoloji Samsung Galaxy Note 4, çok yakında Vodafone Çok Satanlar Masasındaki yerini alacak.

Samsung Galaxy Note ailesinin yeni amiral gemisi, ekran boyutunun yanında S-Pen işaret kalemi ile gelen gelişmiş S-Note özelliğiyle öne çıkıyor. Samsung Galaxy Note 4, 5.7 inçlik 2.560 x 1.440 çözünürlüklü WQHD sAMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. Yenilenmiş S-Pen kalem ile ekrana dokunmatik komut vermeyi ve el yazısı tanımayı kolaylaştıran Samsung Galaxy Note 4’te 2.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemci ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi bulunuyor. Telefonun 16 megapiksel kamerası, yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekmeye keyif katıyor. Selfie fotoğraflarda çıtayı yükselten, kalabalık grupların da aynı kareye sığmasını sağlayan, geniş açı çekimi destekleyen ön kamera ise 3.7 megapiksel çözünürlüğüyle fark yaratıyor.

Tüm dünyanın merakla beklediği, 4G’yi şimdiden destekleyen Samsung Galaxy Note 4, Vodafone Red avantajlarıyla satışa çıkacak. Vodafone Cep Merkezleri’nde gerçek cihazlar üzerinden Samsung Galaxy Note 4 bizzat deneyimlenebilecek. Yeni Samsung ile tanışmak isteyen herkes cihazla ilgili merak ettiklerine Vodafone Cep Merkezleri’ndeki uzmanlar tarafından anında yanıt bulabilecek. Cihazı merakla bekleyenler, avantajlı Vodafone teklifleri ile ilgili önden bilgi sahibi olmak için www.vodafone.com.tr sayfasındaki formu doldurabilecekler.

Dev ekranıyla mobil interneti bir keyfe dönüştürecek Samsung Galaxy Note 4’e sahip olacak Vodafone’lular, Vodafone Red’in sunduğu avantajlardan da faydalanacak. Vodafone’un çift taşıyıcı teknolojisiyle yurt içinde en hızlı 3G internet deneyimini özgürce yaşatacak yeni Samsung, Her Şey Dahil Pasaport uygulaması sayesinde 4G’yi hizmete sunmuş olan İtalya, İspanya, Portekiz, Yunanistan ve Romanya’da 4G mobil interneti Red’lilere canlı olarak deneyimletebilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir