Opet 947. İstasyonunu Hizmete Açtı

Opet 947. İstasyonunu Hizmete Açtı
OPET’in Türkiye genelindeki 947, Isparta’daki 7. istasyonu Pürlü Petrol OPET Akaryakıt İstasyonu, düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene çok sayıda davetli katıldı. Tören, protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesinin kesimi ile sona erdi.

Açılış töreninde konuşan OPET Genel Müdürü; sektörün 8 yıldır üst üste müşteri memnuniyetindeki liderinin, bayi ağını yaygınlaştırarak, Türkiye genelindeki üstün hizmet ve kalite anlayışı doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Isparta merkezde bulunan, 1 LPG ve 3 akaryakıt olmak üzere 4 adadan oluşan istasyon, OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı kusursuz hizmet anlayışı ile tüketicileri üstün performanslı ULTRA FORCE ve ECO FORCE ürünleriyle buluşturacak. 7 gün 24 saat açık olan OPET Fullmarket’in yanı sıra OPET’in Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki modern ve hijyenik tuvaletleri de istasyonda müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım kapsamında hizmet verecek.

OPET, Türkiye’nin öncü otomobil lastiği üreticileriyle yaptığı işbirliğiyle, müşterilerine fayda sağlamaya devam ediyor. 9 Mayıs – 9 Haziran 2014 tarihleri arasında OPET Worldcard ile Lassa, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Goodyear, Continental yetkili satıcılarından tek seferde 500 TL ve üzeri alışveriş yapan OPET Worldcard sahipleri, OPET istasyonlarında kullanmak üzere 50 TL’lik yakıt puan kazanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir