Türkiye’de Bir İlk Tofaş Otomobil Fabrikası Bilet Alınarak Gezilebiliyor

Türkiye'de Bir İlk Tofaş Otomobil Fabrikası Bilet Alınarak Gezilebiliyor

Tofaş fabrikası Salı günleri saat 15.15-16.15 arasında ve Perşembe günleri saat 11.30-12.30 arasında gezi günleri yapıyor.

Ücret ziyaret başlangıcında tahsil ediliyor. Gezi Ücreti 10 TL ve İndirimli Ücret 5 TL şehit yakınları, gaziler ile bir refakatçisi ücretsiz gezi yapabiliyor.

Fabrika ziyaretlerine 13 yaşın altındakiler iş güvenliği kuralları gereği kabul edilmemekte. 13 ila 18 yaş arası öğrenciler öğretmenleri veya velileri nezaretinde olması şartıyla fabrikaya ziyaret amaçlı olarak kabul edilmekte.

Grup ya da bireysel olarak rezervasyon yapılabilirken katılımcı sayısı en fazla 19 kişi olabilir.

Bilet alabilmek için bir grup veya kurumla birlikte başvurulmasına gerek yok. Bu uygulama batıdaki otomobil fabrikalarında ve Amerika’da yapılıyor. Otomobil üreticileri fabrikalarını gezdiriyor, halka açıyor. Bunun benzeri uygulaması Türkiye’de ilk ve tek.

Ziyarete gelen kişiler üretim devam ettiği sırada elektrikli araçla fabrikanın birimlerini dolaşacak. Üretim durmayacağı için ziyarete gelenler üretim yapılırken görecek. Gezilemeyecek bazı bölümler olacak. Onlar da Ar-Ge merkezi, yardımcı bölümler ve boya bölümü ama bu bölümler için gezi sırasında ekranlardan bilgi verilecek. Fabrika turu yaklaşık 1 saat sürecek.

Detaylı bilgi için:
e-mail: fabrika.gezileri@tofas.com.tr
www.tofas.com.tr/tr/hakkinda/Pages/Fabrika-Gezisi/FabrikaGezisiGenelBilgiler.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir