Monopoly ve Nintendo Ortaklığında Yeni Oyun Monopoly Gamer

Monopoly ve Nintendo Ortaklığında Yeni Oyun Monopoly Gamer

Hasbro patentli emlakçılık konulu, zar ile oynanan masa oyunu olan Monopoly ile Nintento güçlerini birleştirerek Monopoly Gamer oyununu üretti.

Bu oyun Super Mario kahramanlarından oluşan piyonlarla oynanıyor. Super Mario karakterlerinden Mario, Donkey Kong, Prenses Peach ve Yoshi’nin yer aldığı, özel güçlere sahip piyonlarla, oyun alanında dolaşıp altın para toplayıp, canavarları yenerek en yüksek puanı alan oyunu kazanıyor.

Monopoly tarihinde ilk kez her piyonun sahip olduğu bu özel güçler, oyun alanındaki özel haneler üzerinde durulduğunda ya da Güç Zarı atıldığında aktive oluyor.

Amerikan merkezli global bir oyun ve eğlence şirketi olan Hasbro, 1984 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Oyun ve oyuncaktan televizyon programlarına, sinema filmleri ve dijital oyunlardan lisanslı ürünlere geniş bir yelpazede hizmet veren Hasbro; NERF, MY LITTLE PONY, TRANSFORMERS, PLAY-DOH, MONOPOLY, LITTLEST PET SHOP MİNİŞLER gibi kendi ikonik markalarının yanı sıra yaptığı işbirlikleriyle Star Wars, Spider-Man ve Disney Prensesler gibi markaları da tüketicilerle buluşturmakta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir