Kendin Yap Ürünleri İyi Gelir Sağlıyor Reklam Gelirleri Ekstrası

Kendin Yap Ürünleri İyi Gelir Sağlıyor Reklam Gelirleri Ekstrası

Kendin Yap Ürünleri İyi Gelir Sağlıyor Reklam Gelirleri Ekstrası

Yapılan araştırmalara göre insanların kendi ürettiği ürünler, seri üretim sonrası satışa çıkan benzer ürünlere göre daha değerli bulunuyor. Bu nedenle kendin yap projelerine ilgi artmaya başladı.

Her kesimden insan ürettiği projeleri seri üretime geçirmek için halktan toplamaya çalıştığı para yani kitle fonlama projelerine her sene yaklaşık 5 milyar dolar para transfer ediliyor.

Yaptığınız işin başarılı olduğuna diğer insanları da ikna edebilirseniz evinizin bir odasında, hobi olarak başladığınız bir kendin yap projesi bir anda büyük bir işe dönüşebilir. Kendin yap projeleri dolaylı olarak pek çok sektörü de kalkındırıyor.

Ev tipi üç boyutlu yazıcı, lazer kesici pazarı kısa sürede milyar dolarlık büyüklüklere ulaştı. Ev kadınları el yapımı aksesuar, elbise, özel üretim gözlük çerçevesi, kişiye özel parfüm gibi şeyler üretmek için hammadde alıyor, el aletleri ediniyor, kurslara katılıyor.

Evde yaptığı ürünlerin üretim sürecini videoya çekerek özellikle YouTube aracılığı ile diğer insanlarla paylaşıp, yüksek izlenme sayıları sağlanırsa bu kez reklam gelirlerinden de pay alınabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir